Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale Small studio • 29 m² without real estateJeremenkova, Prague - Podolí

Reserved
Jeremenkova, Prague - Podolí
PriceCZK 2,490,000


Prodej slunné garsoniéry v atraktivní lokalitě širšího centra

Prodej světlé garsoniéry v atraktivní vyhledávané lokalitě v Praze 4 na rozhraní městských částí Braník a Podolí o velikosti 28,13m2 v tichém klidném prostředí. Byt se nachází ve zvýšeném přízemí, výhled do zeleně, vlastní záhonek náležící k bytu. Obývací pokoj o velikosti 20,1m2 s plastovými okny s odemykatelnými dvoukřídlými mřížemi. Renovované parkety. Koupelna s vanou, WC samostatně. V předsíni jsou původní vestavěné skříně a malý koutek na vaření. Vytápění dálkové, nové elektrické rozvody z r. 2016, nově jsou nainstalovány vodoměry s dálkovým odečtem, příprava k připojení UPC (UPC zavedeno v domě). Byt je možné zrekonstruovat dle vlastního vkusu. K bytu náleží sklep o velikosti 1,8m2.

Dům prošel rekonstrukcí, nové stoupačky, po rekonstrukci společných prostor, nové vstupní dveře s bezpečnostním klíčem.

Krásná vilová lokalita s veškerou občanskou vybaveností. V blízkosti Žluté lázně, plavecký bazén Podolí, cyklostezka podél Vltavy do Modřan či centra města, park Dobeška, park Kavčí hory. Bezproblémové parkování před domem - ulice nebude spadat do plánované parkovací zóny Prahy 4. Bus 5 min metro Budějovická, Arkády Pankrác 15 min pěšky, tram 8 min centrum.

Anuita splacena, nízké měsíční náklady. Dům je ve vlastnictví menšího bytového družstva. Vzhledem k perfektně fungujícímu hospodaření BD (např. pronájmy nebytových prostor) se převod do OV neplánuje.

Vhodné jako startovací byt nebo i na výhodnou investici k pronajímání. Daň z nabytí nemovitosti se v tomto případě neplatí.

K dispozici ihned.

!!!Reagujeme pouze na odpovědi s UVEDENOU E-MAILOVOU ADRESOU ZÁJEMCE!!!

Cena 2.490.000,- Kč

Property Characteristics

Listing ID516487
LayoutSmall studio
Floor1
Building typeBrick
Užitná plocha29
Fully furnishedUnfurnished
OwnershipCooperative

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.