Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Commercial property to rent 1 bedroom • 39 m² without real estateZborovská, Prague - Smíchov

Zborovská, Prague - SmíchovPartially equipped
Monthly rentCZK 15,500

+ Service chargesCZK 2,500
+ Refundable depositCZK 16,000


Nabízím na pronájem krasný atelier 1+1 o celkové velikosti 39 m2 + vlastní venkovní terasa 20 m2 v žádané lokalitě Praha 5 Zborovská. Prostor a dům je po celkové čerstvé rekonstrukci. Prostor je vhodný na poradnu, kancelář apod. Dispozice: chodba, koupelna se sprchovým koutem a WC, samostatný pokoj se vstupem na krásnou venkovní terasu 20m2, kde můžete provádět pracovní schůzky, sportovní aktivity, pracovat na počítače apod, v podstatě být v práce a zároveň celý den trávit na čerstvém vzduchu. Dále pokoj s úplně novou kuchyňskou linkou se všemi spotřebiči značky Bosch. Dům má dva vchody, jeden je bezbarierový.

Dům se nachází v blízkostí nákupního centra Nový Smíchov a zastávky tramvaje/stanice metra „Anděl“ (linka B). Lokalita poskytuje veškerou občanskou vybavenost. V okolí jsou restaurace, kavárny, obchody, kina atd. Nájemné 18.500,- Kč + služby. Volné ihned. tel: 739544124. Volat můžete i o víkendu.

Property Characteristics

Listing ID514521
Layout1 bedroom
Floor1
Building typeBrick
Plocha nebytového prostoru39
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal

Additional information

Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.