Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Show all listings

Flat for sale 1 bedroom • 37 m² without real estateDandova, Prague - Horní Počernice

Dandova, Prague - Horní PočerniceEquipped
PriceCZK 3,099,000


Nabízím k prodeji velmi pěkný byt o dispozici 1+1 o podlahové ploše 37,01 m2. Vlastní parkovací stání před vchodem. Byt leží ve 3.NP cihlové novostavby a sestává z chodby se šatnou o velikosti 5,37 m2, pokoje s oddělenou jídelnou s kuchyní o velikosti 27,94 m2, koupelny s WC a sprchovým koutem o velikosti 3,70 m2, balkónu o velikosti 2 m2 a sklepní kóje 0,80 m2.

V bytě je položena plovoucí podlaha, v jídelní části a na chodbě dlažba, okna jsou plastová. Byt je kompletně vybavený: kuchyňská linka se spotřebiči (varná deska, trouba, lednice, pračka a sušička), jídelní stůl se židlemi, sedačka, postel dvou lůžko, policové skříně, komoda, šatní skříně. V domě je zavedena kabelová televize a internet.

Jedná se o klidnou atraktivní a žádanou lokalitu s komplexní občanskou vybaveností a výbornou dopravní dostupností k metru a nákupnímu centru Černý Most. Autobus MHD v docházkové vzdálenosti cca 5 minut, sportoviště do 8 minut chůze. Tato lokalita se stává stále více oblíbenější pro jednotlivce, páry i rodiny s dětmi. V nynější době zde naleznete veškerou občanskou vybavenost, výbornou dopravní dostupnost a přesto je zde klidné bydlení se spoustou vzrostlé zeleně.

Property Characteristics

Listing ID513534
Layout1 bedroom
Available from01/04/2018
OwnershipPersonal
RisksPrověřit »
Užitná plocha37
Fully furnishedFully furnished
Floor3
Building typeBrick

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.