Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • House
  • Other

Show all listings

House for sale • 460 m² without real estateOkružní, Aš - Aš, Karlovarský Region

Okružní, Aš - Aš, Karlovarský Region
PriceCZK 3,250,000


Činžovní dům Okružní, Aš

Cena: 3 250 000 Kč ( 7065Kč/m2)

Prodej činžovního domu v zajímavé a klidné části centra města v Okružní ulici v Aši, kde je veškerá občanská vybavenost. Jedná se o cihlový bytový dům s několika velkými bytovými jednotkami a nebytovým prostorem, který má čtyři nadzemní podlaží a velký sklep.

V přízemí je bývalý bar, vhodný na rekonstrukci bytové jednotky. V každém patře je bytová jednotka o velikosti 130 m2. Každé patro má svůj vlastní kotel, elektroměr a plynoměr. V domě je nově udělaná elektřina a rozvody topení včetně radiátorů. Dům má plastová okna. Nebytový prostor této nemovitosti svou strategicky výhodnou polohou nabízí široké spektrum využití (sídlo firmy, kanceláře, prodejna, pobočka banky, renomované společnosti aj.). Užitná plocha je 460 m2.

Koupě celého domu je bezpochyby zajímavou investiční příležitostí. Po koupi můžeme zajistit pro investora projektové řízení včetně vyřízení stavebních povolení, koordinace všech činností včetně stavební, zajištění správy, pronájmu, prodeje jednotek. Naše skupina firem se od r. 1999 specializuje na development činžovních domů a realizovala více než 50 úspěšných projektů.

Property Characteristics

Listing ID513253
LayoutOther
Floor4
Building typeBrick
Floor space460
Fully furnishedUnfurnished
OwnershipOther
RisksPrověřit »

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.