Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 2+kk • 58 m² without real estateHolandská, Prague - Vršovice

Holandská, Prague - VršovicePublic transport 2 minutes of walking • Equipped
Monthly rentCZK 16,500

+ Service chargesCZK 3,100
+ Refundable depositCZK 16,500


Pronajmu krásný zrekonstruovaný byt 2kk v širším centru Prahy za 16 500 Kč/měsíc. Byt i dům proběhl rekonstrukcí před 7 lety a je kompletně vybaven novým nábytkem převážně z masivu. Před 3 lety byla v bytě také instalována nová dřevěná špaletová okna. Jedná se o dvě samostatné neprůchozí místnosti s velkými okny, která dodávají bytu dostatek světla, a kuchyň umístěnou v chodbě, ze které se vstupuje do obou místností oddělených dveřmi. Byt si zachoval svůj původní historický ráz.

Byt je vytápěn prostřednictvím nového úsporného kondenzačního kotle s možností regulace a dálkovým spínáním aplikací v mobilu (přes Wifi), což umožňuje naprosté pohodlí v řízení teploty v bytě zejména v zimních měsících (např. z práce či víkendového výletu). V bytě je zavedena kabelová televize a internet do obou místností (Vodafone). Poplatky za internet a kabelovku, odpady, poplatky za vodu, elektriku a plyn jsou součástí zúčtovatelné režije bytu (2os.=3100 Kč/měsíc).

Bytový dům je umístěn v klidné rezidenční lokalitě horních Vršovic, kde je také spousta zajímavých restaurací, hospůdek a obchodů. Ložnice má okna do zeleně vnitrobloku (velmi tiché) a ohromnou vestavěnou šatnu se zrcadlovými dveřmi. V ložnici je také pracovní kout v sekretáři a na fotografiích je tam také dočasně přemístěný gauč z obýváku namísto postele. Obývák je do ulice s nízkou úrovní provozu (předešlí nájemníci si sem dali postel z ložnice). Je zde možnost dodat druhou manželskou postel do obýváku (160 cm, včetně matrace) nebo jednolůžko z bílého masivu (pokud by byt byl obýván dvěma kamarády s potřebou soukromí). Gauč v současné době není v bytě přítomen. Kuchyně je vybavená elektrickou troubou, myčkou, indukční deskou a ledničkou s mrazákem je umístěná v chodbě mimo pokoje. Vzdálenost od zastávky autobusu a tramvaje je cca 2minuty. Dojezdová vzdálenost na IP Pavlova je 10min, Muzeum 12min, Náměstí míru 7min. Doba pronájmu bude 1 rok s možností prodloužení dle dohody.

Property Characteristics

Listing ID512968
Layout2+kk
Available from01/03/2022
Floor3
Building typeBrick
HeatingGas boiler
Užitná plocha58
Fully furnishedFully furnished
ConditionVery good
OwnershipPersonal
EPCD - Méně úsporná
ReconstructionComplete

Additional information

MHD 2 minutes on foot

What you will find nearby

Public transportVršovické náměstí
\uD83D\uDEB6 167 m (2 min)
Post officePraha 101
\uD83D\uDEB6 363 m (4 min)
Shop
\uD83D\uDEB6 74 m (1 min)
BankRaiffeisenbank
\uD83D\uDEB6 139 m (2 min)
RestaurantŽito
\uD83D\uDEB6 93 m (1 min)
PharmacyU Bílé labutě
\uD83D\uDEB6 137 m (2 min)
SchoolZŠ Logopedická
\uD83D\uDEB6 220 m (3 min)
KindergardenMŠ Kodaňská
\uD83D\uDEB6 239 m (3 min)
Sports fieldTJ Sokol Vršovice
\uD83D\uDEB6 437 m (5 min)
Playground
\uD83D\uDEB6 207 m (2 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.