Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 3+kk • 74 m² without real estateKišiněvská, Prague - Vršovice

Kišiněvská, Prague - VršovicePartially equipped
Monthly rentCZK 16,000

+ Service chargesCZK 5,000
+ Refundable depositCZK 16,000


Nabízený slunný byt je umístěný ve 3.patře (4 NP) dobře udržovaného domu s novým výtahem. V bytě proběhla nedávno důkladně řešená rekonstrukce (nová elektroinstalace, nové rozvody vody a plynu, výměna oken, renovace parketové podlahy).

Při této úpravě došlo k zajímavým dispozičním změnám (byl propojený obývací pokoj s kuchyní), koupelna je vyzděná s vanou a odděleným WC. Vytápění je podlahové, z dálkového zdroje. Byt je částečně vybaven 2 novými šatními skříněmi v pokojích, plynovým sporákem, lednicí, otevřenými kuchyňskými skříňkami.

Blízko bytu se nachází OC Eden a řada drobných obchodů na hlavní Vršovické třídě. V docházkové vzdálenosti jsou 4 základní školy a 4 školky, dále dvě gymnázia a zdravotnická zařízení. Sportovní vyžití nabízí plavecký bazén a koupaliště Slávie, fitcentrum a zimní stadion Slávia. K multifunkčnímu parku Gutovka dojdete pěšky za 15 min a stejně daleko jsou komponované zahrady s vinicí Gröbovka (Havlíčkovy sady).

Na nedalekém Kubánském nám. se konají 3x týdně oblíbené farmářské trhy. Zastávky MHD tramvají a autobusů jsou vzdáleny jen pár kroků.

Property Characteristics

Listing ID512123
Layout3+kk
Floor3
Building typeBrick
Užitná plocha74
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.