Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale Studio • 35 m² bez realitkyŽerotínova, Děčín - Děčín-Staré Město, Ústecký Region

Žerotínova, Děčín - Děčín-Staré Město, Ústecký RegionPartially equipped
PriceCZK 495,000


Nabízíme k prodeji zrekonstruovaný a prostorný družstevní byt 1+kk se zasklenou lodžií v Děčíně - Starém Městě, ul. Žerotínova, 35 m2. Bytová jednotka je po celkové, moderní a vkusné rekonstrukci. Nová koupelna se zděným jádrem, sprchovým koutem, koupelnovým nábytkem, závěsné WC, termostatické baterie, bodová světla, obklady a dlažba. V chodbě prostorné zrcadlové vestavěné skříně na míru, vestavěná lednička s mrazákem, bodová světla, dlažba a nové vstupní bezpečnostní dveře. Interiérové dveře Sapeli, nová kuchyňská linka s LED osvětlením, digestoř, mikrovlnná trouba, sporák se sklokeramickou varnou deskou a multifunkční troubou, bodová světla, plastová okna se žaluziemi, moderní deskový radiátor, dřevěné parkety po renovaci. V celém bytě nové elektrické rozvody, štuky a malba. Přípojka internetu, kabelové, satelitní a pozemní digitální televize.

Bytový dům je zateplený, po rekonstrukci střechy, odpadů, vodovodní přípojky, otopného systému a revitalizaci vstupního vestibulu. Nové euro výtahy (2x), hliníkové vstupní dveře, schránky, zvonky, dlažba, obklady a stropní podhledy s bodovým LED osvětlením. Vše zabezpečeno kamerovým systémem. Byla provedena rekonstrukce společných prostor na patrech a všech lodžií včetně jejich zasklení. Došlo tak k výrazným úsporám za vytápění, snížení hluku a možnosti zvětšení užitné podlahové plochy bytu.

Bytový dům se nachází v klidné části města, kde došlo k výrazným investicím města s podporou EU, které zahrnují nová parkovací místa, nové povrchy všech komunikací včetně chodníků, podzemní kontejnery na tříděný odpad, parkové úpravy s výsadbou nové zeleně apod. Výborná dostupnost MHD, supermarket, pošta, lékař či aquapark pěší chůzí. Byt je vhodný k okamžitému užívání jak pro přímé zájemce o kvalitní bydlení tak i jako investice bez dalších finančních nákladů.

Property Characteristics

Listing ID512040
LayoutStudio
Floor8
Building typePrefab concrete
Floor space35
Fully furnishedPartly
OwnershipCooperative
EPCC

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.