Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Plot for sale • 1200 m² without real estateČíčovice - Malé Číčovice, Středočeský Region

Reserved
Číčovice - Malé Číčovice, Středočeský Region
PriceCZK 2,760,000


Nabízím k prodeji stavební pozemek o výměře 1200 m2 obdélníkového tvaru, nacházející se v katastru obce Malé Číčovice, určený územním plánem k výstavbě RD (parcela č. 694). Pozemek navazuje bezprostředně na stávající zástavbu. Elektřina a plyn v blízkém dosahu cca 20 m. V obci plánována výstavba čističky a vodovodu, nyní voda dosažitelná vybudováním vlastní studny. Přístup k pozemku po obecní zpevněné komunikaci.

Pozemek je mírně svažitý k jihu, s výhledem do údolí Zákolanského potoka. V klidné oblasti na okraji obce, nedaleko hradu Okoř (cca 1,3 km příjemnou cestou kolem potoka).

Výborná dopravní dostupnost do Prahy (autem 15 min na metro) případně Kladna (autem 15 min), 3,5 km od dálnice D7. Obec je napojena na pražskou integrovanou dopravu, autobusy směr Dejvická, Nádraží Veleslavín, Kladno.

Veškerá občanská vybavenost v nedalekém Buštěhradě (5 km).

Cena 2300 Kč/m2, celková cena: 2 760 000 Kč

Property Characteristics

Listing ID511970
OwnershipPersonal
Floor space1,200

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.