Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • Plot

Show all listings

Show all listings

Plot for sale • 5789 m² bez realitkyHvožďany - Vacíkov, Středočeský Region

Hvožďany - Vacíkov, Středočeský Region
PriceCZK 2,000,000


Rozsáhlý pozemek v rekreační oblasti /bývalý kemp Skalice/ o rozloze 5789 m2 se nachází na okraji města Mirovice, který lze rozdělit i na dvě ideální stavební parcely a koupit jednotlivě k výstavbě nebo kombinovat s využítím komerčním. Oplocený pozemek má přístup z veřejné komunikace, leží v hezkém prostředí 50 m od řeky Skalice, oblíbeného rybářského revíru (avšak mimo povodňové pásmo). Na pozemku je zděná budova, chatka, přístřešek s krbem, bazén. jezírko, cípem severní části protéká potůček, je zde 45 ovocných stromů. Pozemek je zasíťovaný - el. 220/380V (instalovány 4 stožáry veřejného osvětlení ), s přípojkou místního vodovodního řádu a s rozvodem vody na 4 samostatná místa na pozemku, kanalizace v realizaci obce, možnost přípojky plynu 30 m od pozemku.

Město Mirovice má dobrou občanskou vybavenost - škola, školka, domov důchodců s pečovatelskou službou, obchody, restaurace, pošta, lékaři a další - má železniční i autobusovou zastávku s ideálním dopravním spojením - Orlická přehrada 10 km, Příbram - Písek 25 km, Strakonice- 40 km, Tábor 51 km a Praha 79 km. Silnice Praha - Písek 4 km, na silnici Brno - Plzeň najedete po 200 m. Asi 600 m od pozemku se nalézá statek s možností ustájení koní.

V okolí je množství kulturních i historických památek ( zámky Orlík, Blatná, Březnice, hrad Zvíkov, ... ).

K pozemku dávám jako bonus objekty zdarma.

Property Characteristics

Listing ID51196
OwnershipPersonal
Floor space5,789
Building typeOther

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.