Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent Studio • 41 m² bez realitkyZa Lázeňkou, Prague - Dubeč

Za Lázeňkou, Prague - Dubeč
Monthly rentCZK 11,500

+ Poplatky za službyCZK 1,550
+ Vratná kauceCZK 18,000


Krásné a luxusní nový byt 1+kk o celkové ploše 35 m2 + balkón 6m2 v cihlové budově na Praze 10 – Dubči. Byt se nachází v 3. nadzemním podlaží novostavby bez výtahu. Kuchyň je vybavena kuchyňskou linkou, sporákem a lednicí. Koupelna je vybavena sprchovým koutem. Samostatná toaleta. Plovoucí podlaha a dlažba. Bezpečnostní dveře. V blízkém okolí se nachází škola, školka, restaurace, obchod s potravinami a pošta. Krásné okolí, veškerá občanská vybavenost, se spoustou zeleně. Jedná se o lokalitu s rychlým spojením do centra - cca 20 minut jízdy autem, 15 - 20 minut ke stanicím metra Skalka, Háje a Černý most. 10 minut do nákupního centra Europark. Autobusová zastávka Lázeňka se nachází pouzé 4 minuty chůze od domu. K nastěhování volné ihned. Celková cena: 11900 Kč + 1550 Kč poplatky. Elektřina bude převedena na nájemce. Vratná kauce 18000 Kč. bez provize!

Beautiful and luxurious new flat 1 + kk with a total area of 35 m2 + balcony 6 m2 in a brick building in Prague 10 - Dubcice. The apartment is located on the 3rd floor of a new building without a lift. The kitchen is equipped with a kitchen unit, a stove and a fridge. The bathroom is equipped with a shower. Separate toilet. Floating floor and tiles. Security door. In the vicinity there is a school, a kindergarten, a restaurant, a grocery store and a post office. Beautiful surroundings, all civic amenities, with plenty of greenery. This is a location with a quick connection to the center - about 20 minutes by car, 15 - 20 minutes to the Skalka, Háje and Černý Most metro stations. 10 minutes to the Europark shopping center. The Lázeňka bus stop is only a 4-minute walk from the house. To move freely immediately. Total price: 11900 CZK + 1550 CZK charges. Electricity will be transfer to tenant. Refundable deposit of 18000 CZK. No commission!

Property Characteristics

Listing ID510808
LayoutStudio
Floor3
Building typeBrick
Floor space41
Fully furnishedUnfurnished
OwnershipPersonal

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.