Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 2+kk • 43 m² without real estateMeziříčská, Rožnov pod Radhoštěm - Rožnov pod Radhoštěm, Zlínský Region

Meziříčská, Rožnov pod Radhoštěm - Rožnov pod Radhoštěm, Zlínský RegionPartially equipped
PriceCZK 1,295,000


Nabízím k prodeji částečně zrekonstruovaný byt 2+kk, který se nachází v 1 vyvýšeném nadpodlaží panelového revitalizovaného domu (nové dlažby na chodbách a schodech, zateplení domu, nová střecha, nový výtah, světla na chodbách na čidla, nové poštovní schránky, nové rozvody vody, nové vstupní dveře atd.), na ul. Meziříčská č.p.1654 v Rožnově pod Radhoštěm. Dům je umístěn v blízkosti nádherné promenády kolem řeky Bečvy v návaznosti na cyklostezku. 5 min. chůze od autobusového nádraží, vlakového nádraží a obchodního centra (Billa, Lídl, DM a atd.). Kousek od domu se nachází dětská hřiště, na která je výhled z oken, což je ideální pro rodiny s dětmi. Byt je v osobním vlastnictví a má rozlohu cca 43 m2 + 2x lodžie cca 6 m2 + sklepní kóje cca 3 m2. Součástí je spoluvlastnický podíl na společných částech domu a podíl na pozemku.

Byt je orientovány na jihozápadní stranu. Je zde nová pojistná skříň elektřiny, zrekonstruovaná koupelna, litinové radiátory s měřiči tepla, nová plastová okna s žaluziemi, zrekonstruované lodžie (zábradlí, dlažba), šatna cca 3 m2, nové omítky, kuchyňská linka s vestavnými spotřebiči: pračka, 4 pl. varná deska, s volným prostorem pro troubu nebo myčku. Spíž cca 1 m2. V předsíni je vestavěná skříň s úložnými prostory na boty a jiné domácí potřeby.

Dispozice bytu: chodba, kuchyň + obývací pokoj + jídelna, koupelna s WC, pokoj, šatna, 2x lodžie, spíž a sklep.

Byt je vyklizený. Možnost okamžitého nastěhování. Fotografie jsou ilustrační.

Property Characteristics

Listing ID510517
Layout2+kk
Floor1
Building typePrefab concrete
Užitná plocha43
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal
RisksPrověřit »

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.