Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • Cottages and summer houses
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Recreational property for sale 2+kk • 75 m² without real estateNa Močidlech, Doubravčice - Doubravčice, Středočeský Region

Reserved
Na Močidlech, Doubravčice - Doubravčice, Středočeský RegionPartially equipped
PriceCZK 1,390,000


Prodám zděnou chatu ve velmi dobrém stavu v obci Doubravčice nedaleko od Prahy (5,5 km od Mukařova, dobrá dostupnost i příměstskou veřejnou dopravou). Chata leží ve velmi klidné části obce Doubravčice. Kolem jsou jak rekreační objekty, tak objekty využívané pro trvalé bydlení. Blízko chaty je les.

Chata je situovaná na rovinatém pozemku s celkovou výměrou pozemku 394 m2. Zastavěná plocha je 39 m2. Na pozemku je také plechová garáž s využitím spíše jako zahradní domek. Vzhledem k územnímu plánu je případně možné rozšíření stavby.

Na pozemku je vrtaná studna s přívodem do chaty. Tento zdroj vody byl využíván před zřízením přípojky.

Chata je na kamenné podezdívce a je částečně podsklepena. Do chaty je přivedena elektřina (230V/400V vč. nočního proudu), kanalizace, vodovod z řadu a voda ze studny. Realizace přípojky vody z řadu a kanalizace proběhla v roce 2017. V chatě je toaleta připojená na obecní kanalizaci. Voda z řadu je zavedena do sklepa a připravena k provedení rozvodů po chatě.

RK nevolat!

Property Characteristics

Listing ID510031
Layout2+kk
OwnershipPersonal
Užitná plocha75
Fully furnishedPartly
Building typeBrick

Vybíráte ?

Make sure you have all the important information!

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.