Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House for sale 5+kk • 1330 m² without real estateSpojovací, Velká Dobrá - Velká Dobrá, Středočeský Region

Spojovací, Velká Dobrá - Velká Dobrá, Středočeský RegionPartially equipped
PriceCZK 7,700,000


Prodej RD 5+kk Velká Dobrá, pozemek 1330 m2, pěkné bydlení

Prodáme pěkný patrový Rodinný Dům 5+kk ve Velké Dobré (u Kladna), zastavěná plocha 130 m2, plocha domu celkem 157 m2, pozemek 1330 m2 orientace na jih poskytuje soukromí. Dům je napojen na vodovod, kanalizaci, el., na pozemku je plynová přípojka.

Vnitřní krb, parkety, dveře z masivu, zimní zahrada, dvě koupelny, kuchyň z masivu se spotřebiči, samostatná spíž, dřevěné schodiště z masivu, vestavné skříně, centrální vytápění. Dvougaráž s DO a vnitřním vstupem do domu, zabezpečovací zařízení.

Zastřešený bazén, terasa s el. výsuvnou markýzou, venkovní krb s krytým posezením, zahradní domek s oddílem na zahradní techniku, automatické zavlažování trávníku, podzemní jímka na dešťovou vodu.

Obec Velká Dobrá disponuje kompletní občanskou vybaveností (školka, škola, sportovní hala, zdravotní středisko, malé letiště, dětská hřiště atd.). Výborná dostupnost do Prahy (17 km po D6, 15 min.) nebo Kladna (3,5 km), nájezd na dálnici 2 minuty. V bezprostřední vzdálenosti se nacházejí rozsáhlé lesy pro procházky, houbaření, cyklistiku apod.

V odpovědi uveďte prosím svůj telefon nebo e-mailovou adresu - ODPOVÍME VŠEM !

Property Characteristics

Listing ID508645
Layout5+kk
Floor2
Building typeBrick
Floor space1,330
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal
RisksPrověřit »

Vybíráte dům?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.