Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 2+kk • 58 m² bez realitkyZvěřinova, Prague - Strašnice

Zvěřinova, Prague - Strašnice
PriceCZK 5,050,000


Nabízíme absolutně nový krásný byt v novostavbě Byty Třebešín , který je za zajímavější cenu, než od developera. O lokalitu je obrovský zájem. Byt je poslední v této etapě, který je k prodeji (etapa jaro-léto 2018), ostatní byty jsou již vyprodané. Byt je dispozičně lákavý a také má vynikající dopravní dostupnost. Má vše, co si můžete z hlediska občanské vybavenosti přát, supermarket Penny bude přímo u domu. GARÁŽOVÉ STÁNÍ A SKLEP V CENĚ. Byt je k prodeji formou postoupení, NEPLATÍTE PROTO DAŇ Z PŘEVODU NEMOVITOSTI. K nastěhování jaro-léto 2018. Volejte!

We offer an absolutely new beautiful apartment in the new apartment building Třebešín, which is more interesting than the developer. About the site is a huge interest. The apartment is the last in this stage, which is for sale (stage spring-summer 2018), the other apartments are already sold out. The apartment is attractive and has excellent transport accessibility. It has everything you want from a civic amenities point of view, the Penny supermarket will be right next to the house. GARAGE STATION AND TICKET IN THE PRICE. The apartment is for sale in the form of assignment, you do not pay for the real estate transfer tax. To move in Spring-Summer 2018. Call!

Property Characteristics

Listing ID508367
Layout2+kk
Floor2
Building typeBrick
Floor space58
Fully furnishedUnfurnished
OwnershipOther
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.