Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Flat for sale 2+kk • 75 m² without real estateHarrachov - Harrachov, Liberecký Region

Harrachov - Harrachov, Liberecký RegionEquipped • Parking • Garage
PriceCZK 5,500,000


Prodej , nebo i dlouhodobý pronájem velkého kompletně vybaveného horského apartmánu včetně garážového krytého stání umístěného v překrásné krajině u Mumlavských vodopádu v lyžařském středisku Harrachov o dispozici 2 + kk, celková plocha bytu 75 m2 .Byt se nachází ve 3.patře apartmánového domu nedaleko autobusového nádraží a centra, z řadou obchodů a restaurací . Apartmán je situován přímo na běžkařské trati a v těsné blízkosti sjezdových tratí . Byt je umístěn v v klidné a tiché oblasti krkonošských lesů, rekreační cesty k Mumlavským vodopádů y v těsné blízkosti sportovně relaxačního centra a hornického muzea . Harrachov je Top zimní středisko pro zimní i letní radovánky se spoustou sportovních aktivit , lyžování , skoky na lyžích , bobová dráha, sauny , bazény ,bowling , koupaliště , golf ,cyklistika . Harrachov je vzdálený jen pár kilometrů od dalších zimních středisek Rokytnice n.J. či Horních Míseček, nebo polských zimních středisek Jakuszyce či Sklarska Poreba se termálními lázněmi .

Dispozice bytu - obývací pokoj s kuchyňským koutem 32,23 m2,chodba 6,24 m2, ložnice 17,94 m2,terasa 6,65 m2, koupelna se s sprchou a vanou 12, 36 m2, včetně zvlašt oddělené WC (3,35 m2). Vytápění a ohřev vody je řešen vlastním plynovým kotlem. Podlahy - v předsíni a koupelně keramická dlažba, pokoje - laminátové vlysy, okna plastová s textilními žaluziemi, součástí obývacího pokoje je prostorná terasa s krásným výhledem na lesy a sjezdové tratě včetně malého balkonku .

Byt je kompletně zařízen kuchyň. linkou s kombinovanou lednicí a mrazákem , sklo - keramickou varnou deskou, mikrovlnnou troubou. myčkou , rozkládací sedačkou s křeslem ,stolkem, židlemi , obývací stěnou s LED TV a v ložnici e 4 x patrovými postelemi , zrcadlovou velkou šatní stěnou s posuvnými dveřmi přes celou stěnu

Součástí bytu je í vlastní parkovací kryté stání v podzemí domu s automatickými otvíracimi dveřmi

Součástí bytu je také vlastní sklepní koje, dále společná kočárkárna, místnost pro kola a lyže. Za domem se nachází dětské hřiště, v sousedství domu velký sportovně relaxační areál se saunou a bazénem , restaurací, posilovnou, squash, bowling, hornické muzeum, vodopády , les.

Prodává přímý majitel bez realitní provize ! Volejte 608 55 77 69 . Možno i dlouhodobě pronajmout

Property Characteristics

Listing ID507734
Layout2+kk
Available from08/10/2020
Floor3
Building typeBrick
HeatingGas boiler
RisksPrověřit »
Užitná plocha75
Fully furnishedFully furnished
ConditionVery good
OwnershipPersonal
AgeUp to 10 years
DesigneStandard

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Balcony
Cellar
Parking
Terrace
Enclosed balcony
Garage

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.