Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Show all listings

Flat to rent 3+1 • 76 m² without real estateDružstevní, Litomyšl - Litomyšl, Pardubický Region

Družstevní, Litomyšl - Litomyšl, Pardubický RegionEquipped
Monthly rentCZK 15,000

+ Service chargesCZK 3,000
+ Refundable depositCZK 20,000


Exklusivní ubytování v Litomyšli

Byt se nachází v klidné části Litomyšle zvané Zahájí, vzdáleného od centra pouhých 7 minut, s výhledem na zámek a přilehlé okolí. Byt byl kompletně zrekonstruován dle návrhů architekta. Celkové provedení bytu je nadstandartní. Zabezpečení je řešeno pomocí kamerového systému a dvou uzamykatelných vstupních dveří. Zároveň je možné parkovat auta na pozemku patřící k pronajímanému bytu, pozemek je oplocen.

Vybavení bytu je kompletní, kuchyňská linka včetně všech spotřebičů (horkovzdušná a mikrovlnná trouba, indukční varná deska, lednice, mrazák). Toaleta a koupelna jsou oddělené, a koupelna obsahuje vanu, sprchu, dvojité umyvadlo, pračku a sušičku. Samozřejmostí je žehlící prkno a žehlička. Po technické stránce je byt vybaven internetovým připojením, centrálním vytápěním a nadstandardně pak také nuceným větráním a klimatizací. Byt pojme až 6 osob a jeho velikost je 76 m2. Cena zahrnuje přístupu k internetu.

Quiet place close to the center

Well equipped flat after complete renovation with air condition, great kitchen ( microwave oven, oven, glass ceramic hob, fridge, and freezer) and fantastic location close to the center (5min. caste, 7 min to the main square). For the video surveillance and privet car park you are going to feel safe and free during your stay.

Flat comprises three bedrooms, kitchen, WC, and bathroom.

Property Characteristics

Listing ID507598
Layout3+1
Floor1
Building typeBrick
Užitná plocha76
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal
EPCB - Velmi úsporná

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.