Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 2+kk • 65 m² without real estateMladých Běchovic, Prague - Běchovice

Mladých Běchovic, Prague - BěchovicePartially equipped
PriceCZK 4,200,000


Byt 2+kk + sklepní koje + možnost garážového stání

Nabízím k prodeji novostavbu velmi prostorného bytu 2+kk. Je částečně vybavený - kuchyňský kout, vestavěné skříně (vše na míru od šikovného truhláře), el. spotřebiče (myčka, trouba, mikrovlnná trouba, indukční varná deska, lednice). Velmi nízké náklady do fondu oprav a nízké náklady na energie (vše do 3000,-).

K bytu je možné přikoupit garážové stání v podzemním podlaží domu (vedle vchodu do výtahu, zabezpečené kamerovým systémem). Výborná dostupnost do centra města! (vlakem do centra 15 minut, autem 18 minut, autobusem na metro Černý Most 10 minut) . V bezprostřední blízkosti centra Běchovice se nachází veškerá občanská vybavenost, tj. zdravotní středisko, škola, školka, nákupní možnosti, pošta, knihovna, restaurace, sportovní centrum, tenisové kurty, in-line dráha. Vlaková a bus zastávka 3 minuty. Přímo v atriu objektu - pizzerie, autodíly, nábytek a další. Možnost převzít stávající hypoteční úvěr za velmi výhodných podmínek.

Nedaleký Klánovický les láká procházkami v přírodě a milovníci golfu ocení tamní golfové hřiště.

Property Characteristics

Listing ID507342
Layout2+kk
Floor1
Building typeBrick
RisksPrověřit »
Užitná plocha65
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal
EPCB - Velmi úsporná

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.