Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 3+1 • 98 m² without real estateKostelecká, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav - Brandýs nad Labem, Středočeský Region

Kostelecká, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav - Brandýs nad Labem, Středočeský Region
PriceCZK 4,500,000


Prodám krásný,prostorný,slunný byt o velikosti 98 m2 v 2 patře zděného domu v klidné části Brandýsa nad Labem. Byt disponuje velkou chodbou,ze které se vstupuje do prostorných pokojů, z ložnice je vchod na balkon.Velmi jednoduchou přestavbou velkého obývacího pokoje je možno udělat další pokoj a změnit dispozici bytu na 4+1.Byt disponuje též prostornou šatnou se vstupem z chodby.V bytě jsou plastová okna a v roce 2017 byl instalován nový plynový kotel. K bytu náleží také sklep a k dispozici v přízemí je kočárkárna a sušárna prádla. Dům je hezký,čistý a udržovaný majiteli bytů. Bez problému je parkování před domem.V nejbližším okolí veškerá občanská vybavenost !!! (nemocnice 150m, obchod potravin 20 m, škola 500 m , lékárna 400 m ,centrum Brandýsa cca 10 min.,sportovní areál 50 m, zastávka BUS, vlak). Nemovitost je v osobním vlastnictví .

Property Characteristics

Listing ID507251
Layout3+1
Floor2
Building typeBrick
DesigneStandard
Užitná plocha98
Fully furnishedUnfurnished
OwnershipPersonal
HeatingGas boiler
RisksPrověřit »

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.