Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 2 bedroom • 61 m² without real estateK Sídlišti, Police nad Metují - Velká Ledhuje, Královéhradecký Region

K Sídlišti, Police nad Metují - Velká Ledhuje, Královéhradecký Region
PriceCZK 1,563,627


Nabízíme (stavební firma MARATONSTAV a.s.) k prodeji nový byt v Polici nad Metují, K Sídlišti č.p. 397, který byl zkolaudován 7. července 2009. Byt se nachází ve čtyřpodlažním bytovém domě se 16ti bytovými jednotkami. Ke každému bytu přináleží zděný sklípek ve spodní části domu. Zde se též nachází prostor sušárny, kočárkárny a kolárny.

Vytápění je centrální z městské kotelny. Každý byt má své měření ELI, vody, teplé i studené a topení. Byt je standardně vybaven včetně podlahových krytin, sektory i spížních a šatních skříní, ke každému bytu náleží jedno parkovací místo. Odpad bydlících je řešen společným kontejnerem v přístřešku.

Bytový dům se nachází v oblasti CHKO na klidném místě v centru Police nad Metují.

Okolí: Zdejší členitá krajina, které dominují zalesněné hřebeny stolových hor a labyrinty rozsáhlých skalních měst, nabízí nepřeberné možnosti výletů, možnosti aktivní i pasivní rekreace v nedotčené přírodě.

Historické a kulturní památky skýtají možnosti estetických zážitků i poučení. Ne nadarmo si zdejší krajinu oblíbily mnohé význačné osobnosti našeho kulturního, uměleckého i společenského života minulosti i současnosti.

Díky poloze mezi Krkonošemi a Orlickými horami a zároveň bezprostředně na česko-polské hranici s řadou turistických přechodů, je tato oblast ideální výchozí základnou i pro náročnější turisty, cyklisty či motoristy. Dobré sněhové podmínky nabízejí i mnoho možností zimních sportů.

Property Characteristics

Listing ID50724
Layout2 bedroom
Building typeBrick
Floor space61
OwnershipPersonal
RisksPrověřit »

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.