Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Recreational property for sale • 72 m² without real estateKobylí - Kobylí na Moravě, Jihomoravský Region

Kobylí - Kobylí na Moravě, Jihomoravský Region
PriceCZK 110,000


Prodám vinný sklep v dobrém stavu v klidné části vinařské obce Kobylí na vlastním pozemku 72 m2. Dle vyjádření stavebního úřadu je možné postavit přístavbu.

Sklep se dělí na lisovnu (vnitřní rozměry 2,5 x 3,6 m) a samotný kvelbený sklep (vnitřní rozměry 2,5 x 6,1 m). Jsou zavedeny sítě - kanalizace, vodovod, elektřina. U EON je zaplacena kapacita jističe 3 x 20 A a je osazen nový sloupek přípojky. Vchod zabezpečený dřevěnými dveřmi a ocelovou mříží. Příjezd po asfaltové cestě, dobré parkování, veřejné osvětlení. Za sklípkem je oplocená a vyklizená zahrada 250 m2 na obecním pozemku, kterou obec pronajímá za symbolických 250 Kč za rok.

Sklípek prodávám soukromě, nemám zájem o jakoukoliv formu zprostředkování prodeje a výslovně si nepřeji inzerovat tuto nemovitost Vaším jménem bez mého vědomí a souhlasu.

Property Characteristics

Listing ID506946
LayoutOther
OwnershipPersonal
Užitná plocha72
Fully furnishedUnfurnished
Building typeBrick

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.