Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House to rent 7+1 • 1261 m² bez realitkyBarrandovská, Prague - Hlubočepy

Barrandovská, Prague - Hlubočepy
Monthly rentCZK 52,500

+ Poplatky za službyCZK 2,500
+ Vratná kauceCZK 55,000


Samostatně stojící vila o velikosti 300 m2 v Praze 5 - Barrandov s úchvatným výhledem na Prahu a lukrativní adresou na Barrandovských Terasách. U vily je velká zahrada o rozloze 963 m2.

V přízemí se nachází obývací pokoj/jídelna se vstupem na terasu, kuchyň s oknem do zahrady, pokoj s vlastní koupelnou a wc, dvě menší komory a jedna velká skladovací místnost. V prvním patře jsou 2 velké pokoje, oba s přístupem na balkon, v jednom pokoji jsou krásná krbová kamna, velká koupelna, samostatné wc a komora. Ve druhém patře jsou 3 pokoje, všechny s přístupem na balkon, velká koupelna a samostatné wc.

V celém domě jsou korkové podlahy, lino nebo dlažba a krásné dřevěné schody. K vile náleží velká, prostorná garáž s možností parkování dvou aut.

V domě je plynový kotel na ústřední topení a ohřev vody. Elektřina a plyn se převede na nájemníky. V měsíčních poplatcích ve výši 2.500,-Kč je zahrnuto vodné, stočné a odvoz odpadu.

Property Characteristics

Listing ID506856
Layout7+1
Floor3
Building typeBrick
Floor space1,261
Fully furnishedUnfurnished
OwnershipPersonal
EPCD

Additional information

Balcony
Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.