Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Recreational property for sale 3+1 • 85 m² without real estatePapratná, Frenštát pod Radhoštěm - Frenštát pod Radhoštěm, Moravskoslezský Region

Papratná, Frenštát pod Radhoštěm - Frenštát pod Radhoštěm, Moravskoslezský RegionEquipped
PriceCZK 1,295,000


Objekt je postaven na prudce svažitém pozemku, který leží na okraji lesa a je oplocen. Objekt je dřevostavba na zděném základě. Na zahradě navazuje na objekt terasa, pod kterou je umístěna žumpa. Dále se na pozemku nachází studna přůměr 90 cm, hloubky 6 m, ze které vede 1/2" přípojka vody k umývadlu. Na zahradě se nachází vyrovnávací schodiště.

Svažitost terénu je využita k částečnému podsklepení se samostatným vchodem zvenku.Spodní stavba je provedena z betonu a cihelného zdiva. Přízemí chaty vč. podkroví je celodřevěné a je odizolováno proti vzlínající vlhkosti od spodní stavby hydroizolací. Nosnou konstrukci dřevostavby tvoří dřevěná kostra, která je opláštěna prkny, lepenkou a hobrou, bez tepelné izolace. Vnitřní povrch stěn a stropů tvoří tapeta. Střešní konstrukce je provedena jako sedlová střecha. Střechu tvoří šablony z pozinkovaného plechu. Veškeré poddlahy jsou dřevěné s nášlapnou vrstvou z bezešvých podlahových krytin. Schodiště je dřevěné vč. zábradlí. Ze zařizovacích předmětů se v objektu nachází WC, které je napojeno na žumpu a je přistavěno k verandě a umyvadlo. Okna jsou jednoduchá nebo zdvojená, dveře dřevěné v ocelových zárubních. Komín je funkční, bez zdroje vytápění.

Property Characteristics

Listing ID506849
Layout3+1
OwnershipPersonal
Užitná plocha85
Fully furnishedFully furnished
Building typeWooden

Vybíráte ?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.