Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House for sale 6+1 • 167 m² bez realitkyStaré Křečany - Staré Křečany, Ústecký Region

Staré Křečany - Staré Křečany, Ústecký RegionPartially equipped
PriceCZK 1,150,000


Prodám nemovitost, která se nachází v klidné lokalitě, v obci Staré Křečany. Jedná se o patrový rodinný dům, vhodný k trvalému bydlení, nebo k rekreaci.

V přízemí domu jsou čtyři místnosti, koupelna a suché WC. V patře jsou tři místnosti a dva podkrovní prostory. Nad patrem je půda, dům je z části podsklepen a v zadní části domu je prostorná dílna, pod kterou je garáž, do které se zajíždí z boku.

Nemovitost je v původním stavu, ale po léta udržovaná, suchá, elektroinstalace je nově zapojená, zdrojem vody je vlastní studna, která se nachází ve sklepě, odpad je vyřešen jímkou. Vytápění je možné momentálně pomocí lokálních kamen, která jsou v tuto chvíli pouze v jedné místnosti, jinak dům má dva komíny, na které je možné připojit například krbová kamna z jakékoliv obytné místnosti. Střecha je v dobrém stavu. K domu patří zahrada o rozloze 1470 m2 a další pozemek o rozloze 1492 m2 (po dohodě možno prodat bez tohoto druhého pozemku).

V okolí se nachází veškerá občanská vybavenost- stanice autobusové zastávky zhruba 50 m od nemovitosti. V okolí je krásná příroda, nedaleko je například Národní park České Švýcarsko, Německá republika, atd.

Property Characteristics

Listing ID506474
Layout6+1
Floor2
Building typeOther
Floor space167
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.