Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 2+kk • 43 m² without real estateNa Jarově, Prague - Žižkov

Na Jarově, Prague - ŽižkovEquipped
Monthly rentCZK 14,000

+ Service chargesCZK 4,318
+ Refundable depositCZK 18,000


Nabízím k pronájmu velmi pěkný, již zařízený, byt 2+kk o výměře 43m² situovaný v 5. nadzemním podlaží v domě s výtahem. Byt je po kompletní rekonstrukci s novou koupelnou a kuchyňskou linkou. Je vybaven spotřebiči, pračkou, nádobím i nábytkem. V bytě je dostatek úložných prostor díky vestavěným skříním, šatní skříni v ložnici, botníku a televizním skříňkám v obývacím pokoji. K bytu náleží sklep o výměře 2,5m². V místě je dobrá občanská vybavenost – restaurace, lékárna, poliklinika, školka, základní škola, obchod. Byt je v docházkové vzdálenosti od tramvajových zastávek Kněžská Luka, Chmelnice. Autobusová zastávka (Habrová - 6 min jízdy na metro "A" Želivského) je asi 100 m od bytu.

Byt je ihned k nastěhování.

Záloha na služby a energie 4318 Kč / měsíc (v minulosti cca 5000-12000 zpětně vraceno ve vyúčtování). Cena měsíčního nájmu 14.000,-. Kauce ve výši 1 měsíčního nájmu vč poplatků. Nabízí přímý majitel, RK nevolat!!!

Property Characteristics

Listing ID506429
Layout2+kk
Floor5
Building typePrefab concrete
Floor space43
Fully furnishedFully furnished
OwnershipCooperative

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.