Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House to rent • 250 m² without real estateDukelská, Šenov u Nového Jičína - Šenov u Nového Jičína, Moravskoslezský Region

Dukelská, Šenov u Nového Jičína - Šenov u Nového Jičína, Moravskoslezský RegionPartially equipped
Monthly rentCZK 30,000

+ Refundable depositCZK 35,000


Rodinný dům v Šenově u N.J cca 250 m od Tesca. Po rekonstrukci upraven na kancelářské prostory. Čtyři kanceláře z toho dvě 4x5 m a dvě 8x7 m. Podkrovní byt dvě místnosti, větší cca 8x6, menší 3x4 m, možno využít jako byt nebo kanceláře. Plynové topení, v podkroví samostatný kotel.Celý dům zasíťovaný, rychlý internet. Počítačová síť celkem cca 30 stanic, telefonní ústředna. V každém patře koupelna, kuchyňka a sociální zařízení, v podkroví koupelna s vanou. Celé přízemí bezbariérové; zvedací plošina pro vozíčkáře. Ve všech místnostech klimatizace. Energeticky úsporný dům. Parkoviště pro cca 10 automobilů. 30.000 Kč při platbě půl roku dopředu a 28.000 Kč při platbě rok dopředu.

Property Characteristics

Listing ID504949
LayoutOther
Plot space300
OwnershipPersonal
Užitná plocha250
Fully furnishedPartly
Floor3
Building typeLow Energy

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.