Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Flat to rent 1 bedroom • 44 m² bez realitkyMášova, Brno - Veveří, Jihomoravský Region

Reserved
Mášova, Brno - Veveří, Jihomoravský RegionEquipped
Monthly rentCZK 10,900

+ Poplatky za službyCZK 1,500
+ Vratná kauceCZK 25,000


Nabízím k pronájmu zrekonstruovaný byt v centru Brna o velikosti 44 m2 a dispozici 1+1 či 1+kk+šatna a chodba. Dispozice bytu zahrnuje kuchyň, obývací pokoj, šatnu s vestavěnou skříní ve stěně, koupelnu s WC. K bytu patří venkovní část s posezením v klidném vnitrobloku. Byt je částečně vybavený: kuchyňská linka, jídelní kout s židlemi. Byt je orientován do vnitrobloku. Byt se nachází v 1. NP cihlového bytového domu s výtahem na ul. Mášova v Brně. Byt je ve velmi dobrém stavu. V blízkosti se nachází například Tyršův sad, park Lužánky, Moravské náměstí, supermarket Albert, či sousta resturací. Byt je k dispozici k nastěhování ihned.

Výše nájemného je stanovena na 10.900,- Kč/měsíc, záloha za služby na 1.500,- Kč/měsíc. Nájemce je povinen před zahájením nájmu složit vratnou kauci ve výši 15.000,- Kč. V bytě je zakázáno kouřit a chovat domácí zvířata. Nájemce není oprávněn zřídit si v bytě trvalé bydliště. Byt je určen pro nejvýše dvě osoby.

Property Characteristics

Listing ID504132
Layout1 bedroom
Floor1
Building typeBrick
Floor space44
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal
EPCC

Additional information

Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.