Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale Studio • 49 m² bez realitkyCesta brigádníků, Kralupy nad Vltavou - Lobeček, Středočeský Region

Cesta brigádníků, Kralupy nad Vltavou - Lobeček, Středočeský RegionPartially equipped
PriceCZK 1,900,000


Nabízím k prodeji nebo pronájmu byt 1+kk (40m2) se slunnou terasou (9m2) a s vlastním vyhrazeným venkovním parkovacím stáním. K bytu náleží i společná kolárna / kočárkárna.

Byt se nachází 1. patře cihlového domu v Kralupech nad Vltavou, ul. Cesta brigádníků. Jedná se o novostavbu z roku 2014.

Po vstupu do bytu je po pravé straně koupelna se sprchovým koutem, topným žebříkem, umývadlem a WC. Z chodby vejdeme do prostorného obývacího pokoje s velkou vestavěnou šatní skříní a knihovnou. Kuchyňský kout je vybaven spotřebiči (digestoří, sporákem se sklokeramickou varnou deskou a elektrickou horkovzdušnou troubou). Z obývacího pokoje je vstup na prostornou terasu. V oknech jsou stahovací žaluzie a sítě proti hmyzu. Na podlaze je položena plovoucí podlaha a keramická dlažba. Byt i celý dům je vytápěn dálkovým teplovodem.

V okolí domu je v docházkové vzdálenosti cca 10 min. veškerá občanská vybavenost (školka, základní škola, obchody, supermarkety, zdravotní středisko, pošta, autobusová zastávka).

Property Characteristics

Listing ID503859
LayoutStudio
Floor2
Building typeBrick
Floor space49
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Additional information

Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.