Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 2 bedroom • 62 m² bez realitkyMurmanská, Prague - Vršovice

Murmanská, Prague - VršoviceEquipped
Monthly rentCZK 14,500

+ Poplatky za službyCZK 4,500
+ Vratná kauceCZK 29,000


Nabízíme zrenovovaný, světlý byt 2+1 k dlouhodobému pronájmu v žádané lokalitě na Kubánském náměstí. Z celého bytu výhled do zeleně (park). Pokoje neprůchozí - obývací pokoj, ložnice, kuchyň s jídelnou, prostorná chodba s úložnými prostory, koupelna, oddělené WC, komora v bytě. Byt je vybaven viz foto + sporák, lednice, myčka, pračka, sušička na prádlo, přípojka k UPC. 4. patro bez výtahu. Bytový dům po kompletní revitalizaci, střecha, zateplení, okna, stoupačky, společné prostory, vchodové dveře.

Velmi dobré parkování před domem. Zastávka tram Kubánské náměstí (1min chůze), metro Strašnická (6min chůze). Výborné spojení do centra - 15min

Kompletní občanská vybavenost v místě - OC EDEN(Tesco 24/7), EDEN Aréna, Zimní stadion Eden, Plavecký bazén Slavia, Fakultní nemocnice Královské Vinohrady, 3x do týdne farmářské trhy v parku před domem.Pouze NEKUŘÁCI, bez domácích mazlíčků.

Property Characteristics

Listing ID503208
Layout2 bedroom
Floor4
Building typeBrick
Floor space62
Fully furnishedFully furnished
OwnershipCooperative

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.