Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 2+kk • 37 m² bez realitkyKakosova, Prague - Řeporyje

Kakosova, Prague - ŘeporyjeEquipped • Lift
Monthly rentCZK 13,500

+ Poplatky za službyCZK 2,500
+ Vratná kauceCZK 16,000


Nabízím k pronájmu od 1.3.2020 vybavený byt 2kk (původně 1kk, tak také kolaudováno) s balkonem o celkové ploše 37 m2 (byt 33 m2, balkon 4m2), ve 3. patře novostavby s výtahem, v Praze 5 - Řeporyjích, ulice Kakosova.

Byt nabízím k pronájmu dlouhodobě se smlouvou na dobu určitou - 1 rok. Požaduji mít uzavřenou platnou pojistku občanské odpovědnosti (kvůli případným způsobeným škodám, je to jistota pro Vás).

Nájem vždy na měsíc dopředu. Vratná kauce ve výši jednoho nájmu (16tis.)

V bytě je internet a televize od UPC za příplatek jen 400,-. (VIP cena, standartní cena tohoto balíčku je 700,-)

Byt má původní dispozici 1kk, ale vzhledem k jeho dobrému řešení a umístění oken byla vybudována příčka se zašupovacími dveřmi, která z bytu udělala opravdu malé, ale útulné 2kk. Byt je vhodný pro 1, maximálně 2 lidi (pracující pár).

Do ložnice se vejde i velká postel (180x200) a je v ní skříň. V hezké nové kuchyni s lednicí, sklokeramickou deskou a troubou je menší sedačka a prostor pro stolek a dvě židle. V chodbě se nachází úložný prostor. V koupelně je sprchový kout a toaleta a k dispozici pračka.

Opravdu zcela bezproblémové parkování je přímo před domem anebo potom na přilehlé ulici Jeremiášova. Max. do 150 metrů od vchodu do domu zaparkujete v jakýkoliv den a čas, to Vám garantuji. V Praze se tedy jedná poměrně o raritu.

Na metro Luka 800 m (do 10 min. pěšky), anebo na bus 100 m (kterým jste na metru za 4 minuty). Příjemné bydlení v lokalitě s velmi dobrou dopravní dostupností a občanskou vybaveností. Velkou výhodou je blízkost Prokopského údolí (největší CHKO na území Prahy). Pěšky můžete přírodou dojít až do centra.

Vzhledem ke stavu nového bytu si nepřeji domácí mazlíčky. Dle zákona je samozřejmě nemohu zakázat, ale v případě zjištění přechovávání zvířectva (bydlím ve vedlejším domě) si smluvně ošetřuji automatické zvýšení kauce na zákonné maximum, vzhledem k vysokému riziku poškození /poškrábání nových podlah a kuchyně ve vysokém lesku.

V případě zájmu je možné také poskytnout prostorný zděný sklep o velikosti 4 m2.

Děkuji za Váš zájem.

Property Characteristics

Listing ID503111
Layout2+kk
Available from01/03/2020
Floor3
Building typeBrick
AgeUp to 10 years
ReconstructionComplete
Floor space37
Fully furnishedFully furnished
ConditionNew-build
OwnershipPersonal
EPCC
HeatingDistance
DesigneLuxurious

Additional information

Balcony
Lift

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.