Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 2+kk • 81 m² without real estatePurkyňova, Nymburk - Nymburk, Středočeský Region

Reserved
Purkyňova, Nymburk - Nymburk, Středočeský RegionEquipped
PriceCZK 2,800,000


SLEVA! Designově zařízený byt s dispozicí 2+KK – 4+KK v širším centru Nymburka se skvělou dostupností jak na autobusové a vlakové nádraží, tak i do centra města. Společně s blízkou zelení tvoří ideální místo na bydlení s nespočtem možných výletů po Polabí.

Byt se nachází v historickém budově o 9 bytových jednotkách. Cihlové zdi odpovídají době, kdy byl dům postaven, tedy jsou velmi široké, což vytváří optimální izolaci bytu. Dům má dlouhodobě kladný rozpočet (není zadlužený) a každoročně se řeší řada investic. V minulém roce například nová okna ve společných prostorech, v tomto roce již proběhlo vymalování společných vnitřních prostor, připravuje se nový plot. K domu patří společná předzahrádka (plánováno vystavění laviček) a dvůr vnitrobloku, kde k bytu náleží podíl a možnost parkování.

Byt samotný se nachází v posledním (druhém) patře. Nad bytem je prostorná půda. Ve sklepě kóje na uskladnění věcí, prádelna. Byt má jako jediný v domě balkón. Je velmi světlý, orientovaný na jihozápad. V každé místnosti vč. chodby, koupelny a WC je okno. Vytápění a teplá voda je řešena společným plynovým kotlem vyměněným v roce 2010, což přináší značné úspory. Byt prošel mezi roky 2014 - 2017 téměř kompletní rekonstrukcí. Obývací pokoj je vybaven vestavným nábytkem na míru, novou podlahou. Je navržený a zrealizovaný bytovou architektkou. Ložnice má obrovské vestavné skříně, kde se bez problému vejdou veškeré věci. Z roku 2017 je kompletně předělaná koupelna a WC. V předsíni se nachází nová podlaha. Aktuální dispozice bytu je 2+KK, ale jednoduchou změnou lze předělat na pěkný byt 3+KK nebo 4+KK. Vše je na změnu dispozice nachystané (voda, elektřina, nábytek) - bylo připravené, až nás bude doma více.

Byt prodáváme z důvodu přestěhování se blíže za rodinou. V ceně je již veškerý nábytek, byt je tedy bez investic k nastěhování.

Kontakt:

Tereza Fukátková

Mobil: 774 616 027

Property Characteristics

Listing ID502522
Layout2+kk
Floor3
Building typeBrick
Užitná plocha81
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal
RisksPrověřit »

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.