Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House for sale 4+1 • 120 m² without real estateSpojovací, Rychnov u Jablonce nad Nisou - Rychnov u Jablonce nad Nisou, Liberecký Region

Reserved
Spojovací, Rychnov u Jablonce nad Nisou - Rychnov u Jablonce nad Nisou, Liberecký RegionPartially equipped
PriceCZK 4,500,000


Rodinný dům, kolaudace 2003, střecha Bramac, dispozice 4+1, kryté stání, garáž, nářaďový domek, zapuštěný bazén s vyhříváním, terasa krytá stahovací markýzou, upravená zahrada, skleník, zahradní jezírko, automatické dálkové otvírání hlavní vjezdové brány. Příjezd k domu po zámkové dlažbě, v garáži úložný prostor na půdě, stejně jako v domě. V roce 2017 instalován nový kondenzační plynový kotel Immergas s regulací dle vnější teploty, vytápění a ohřev TUV plynem, nízké provozní náklady. Dům je vybaven drátovými rozvody TV a internetu plus wi-fi. V obývacím pokoji instalována krbová kamna, která vytopí celý dům. Vestavěné skříně a další úložné prostory. Dům bez nutných vstupních investic, volný po dohodě.

Property Characteristics

Listing ID500886
Layout4+1
Floor2
Building typeLow Energy
RisksPrověřit »
Floor space120
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal
EPCB

Vybíráte dům?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Balcony
Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.