Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent Studio • 35 m² without real estateStroupežnického, Prague - Smíchov

Stroupežnického, Prague - SmíchovPartially equipped
Monthly rentCZK 14,500

+ Service chargesCZK 3,900
+ Refundable depositCZK 29,000


Nabízím k pronájmu zajímavý,zachovalý, příjemný byt 1+KK, 50 m od OC Nový Smíchov s balkonem a sklepem ve 4.patře udržovaného cihlového domu s výtahem o rozloze 35 m2.Byt sestává z chodby s vestavěnými skříněmi,malého kuch.koutu,samostaného WC,koupelny s vanou, obývacího pokoje se spacím patrem a balkonu.Na podlahách v obývacím pokoji jsou dřevěné parkety,v chodbě vinyl a v koupelně dlažba.Byt je možno po dohodě dozařídit.Krásný výhled na moderní centrum města,dostupnost MHD přímo u domu(metro,tram,bus)a občanská vybavenost kompletní od nespočtu restaurací, až po velké množství obchodů,parků,lekáren,multikin,sportovních zařízení atd...Poplatky obsahují platbu do SVJ 3 898,-(voda,popelnice,teplo,uklid domu ...atd) + zálohy elektro 833,-.Vše pro 2 osoby.V případě osoby jedné se zálohy výrazně sníží.

Offer to rent interesting, preserved, nice apartment 1 + KK, 50 m from Shopping Center Novy Smichov with balcony and cellar on the 4th floor of a maintained brick house with a lift of 35 m2. The apartment consists of a corridor with built-in wardrobes, a small kitchen, a separate toilet, a bathroom with a bathtub, a living room with a sleeping floor and a balcony. The floors in the living room have wooden parquet flooring, vinyl flooring in the corridor and tiled floors in the bathroom. The apartment can be arranged upon agreement. Beautiful view on the city center, public transport directly by the house (metro, tram, bus), there are many restaurants, many shops, parks, clinics, cinemas, sports facilities, etc.

Property Characteristics

Listing ID498021
LayoutStudio
Floor4
Building typeBrick
Floor space35
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.