Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Office to rent • 127 m² bez realitkyČeskomoravská, Prague - Libeň

Českomoravská, Prague - LibeňPartially equipped
Monthly rentCZK 48,000

+ Poplatky za službyCZK 5,000
+ Vratná kauceCZK 48,000


Moderní administrativní prostory v perfektní lokalitě Vysočan vedle O2 areny. Prostory jsou velmi dobře udržované, vysoké stropy dodávají vzdušnost. Okenní tabule dvě přední do ulice Českomoravská, a dvě zadní na zadní parkoviště -ruch z venku v prostorách je minimální. Vnitřní prostor má rozlohu 127 m2, vnitřní předěly jsou z příček, které lze libovolně přestavět a prostory upravit podle vlastní potřeby. Nyní se vstupem nachází recepce, za ní otevřená kancelář, dále velká zasedací místnost, v zázemí kuchyňka, toaleta a ještě jedna menší místnost. V prostorách je samozřejmostí voda, elektřina, topení s regulací, přívod rychlého internetu, hlavní prostory jsou klimatizované s dálk.ovládáním. Výborná dopravní dostupnost v celém okolí - tramvaje, metro, nádraží Libeň. Vstup je ihned za vchodem do objektu po pravé straně. K objektu náleží možnost parkování na parkovacích místech za objektem.

Zálohy na poplatky (služby, energie) jsou zúčtovatelné a lze je upravit podle potřeby. Elektřina je účtována zvlášť. Uvedené čásky jsou bez DPH.

Property Characteristics

Listing ID497709
LayoutOther
OwnershipPersonal
Floor space127
Fully furnishedPartly
Building typeBrick

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.