Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Flat to rent 2+kk • 45 m² without real estateLidická, Středokluky - Středokluky, Středočeský Region

Lidická, Středokluky - Středokluky, Středočeský RegionPublic transport 5 minutes of walking • Partially equipped
Monthly rentCZK 13,900

+ Service chargesCZK 3,300


Nabízím k pronájmu krásný nedávno zrekonstruovaný luxusní byt (2+kk) v bývalém neoklasicistním panském sídle z 19. století v malebné obci Středokluky (projekt Zahrada růží).

Byt je velikosti 45,4 m2, přízemní s klenutým stropem, dřevěnou podlahou a okny do zahrady, a to v úžasném kontrastu ke starému uspořádání stavby a udržované anglické venkovské zahradě, jež je přístupná pouze obyvatelům panského sídla a kde kvete v každém ročním období něco jiného (různé druhy růží, narcisy, tulipány, hyacinty, pivoňky a další).

Byt je vybaven novou troubou, elektrickou varnou deskou, digestoří, lednicí, myčkou a šatní skříní. Vchod do bytu je přímo ze zahrady, kde je možnost příjemného posezení ať už přímo před vchodem do bytu, nebo v kterékoli jiné části zahrady.

Areál objektu disponuje dvěma propojenými okrasnými zahradami s možností odpočinku, přes silnici je areál koupaliště s dětským hřištěm a hospodou. V obci se dále nachází prodejna potravin, školka, základní a střední škola. Areál je situovaný na okraji obce, velice blízko k rybníku Pod Panskou, možnost procházek a výletů, rychlé napojení na městský okruh a dálnice D7, D6 a D5.

MHD do Prahy na Nádraží Veleslavín cca 20 minut (platí zde pražská jízdenka), do Kladna pak 30 minut. Autem lze tyto cesty absolvovat pouze do 10 minut.

Nájem je ve výši 13 900 Kč + poplatky k nájmu ve výši 3 300 Kč zahrnují vše včetně vytápění, vody i elektřiny vyjma internetu.

K dispozici od 1.7., prohlídky možné po domluvě.

I offer long term rent of beautiful recently renovated luxury two-storey apartment in the second floor of a former neoclassic mansion from the 19th century in the picturesque village Středokluky (Rose garden project). The original wooden trusses and beams are left uncovered throughout the attic, wooden floors, French windows both in the street and in the garden, three more normal windows and a dormer window to bring plenty of natural light in a stunning contrast to the old structure of the building and to the maintained English garden, which is accessible only for the inhabitants of the manor house and where are different flowers depending on the season (different kinds of roses, daffodils, tulips, hyacinths, peonies and others).

The apartment is equipped with an oven, electric hob, fume cupboard, fridge, dishwasher and washing machine. The apartment also has one room serving as a dressing room. The entrance to the apartment is from the garden courtyard, and because it is a last flat, nothing avoids a quiet sitting or barbecue right on the gallery.

Bus to Prague at Veleslavín Train Station about 20 minutes (Prague ticket is valid here), to Kladno 30 minutes. By car, these trips can be reached in just 10 minutes.

Available immediately.

Property Characteristics

Listing ID496275
Layout2+kk
Available from01/07/2020
Floor1
Building typeBrick
Užitná plocha45
Fully furnishedPartly
ConditionVery good
OwnershipPersonal
ReconstructionComplete

Additional information

Terrace
MHD 1 minute by car

What you will find nearby

Public transportStředokluky, Nad Běloky
\uD83D\uDEB6 452 m (5 min)
Post officeStředokluky
\uD83D\uDEB6 447 m (5 min)
ShopPotraviny
\uD83D\uDEB6 392 m (5 min)
BankČeská spořitelna, Hostivice
\uD83D\uDE98 10,269 m (14 min)
RestaurantNa Návsi
\uD83D\uDE98 3,691 m (5 min)
Pharmacy
\uD83D\uDE98 4,644 m (6 min)
School
\uD83D\uDE98 4,840 m (6 min)
KindergardenMateřská škola
\uD83D\uDE98 4,800 m (6 min)
Sports fieldSport centrum Statek
\uD83D\uDE98 5,223 m (7 min)
Playground
\uD83D\uDEB6 742 m (9 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.