Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 2+kk • 55 m² without real estateMichelská, Prague - Michle

Michelská, Prague - MichlePublic transport 1 minute of walking • Equipped • Cellar 4 m²
Monthly rentCZK 15,000

+ Service chargesCZK 3,500
+ Refundable depositCZK 15,000


Nabízím k dlouhodobému pronájmu světlý byt 2+kk v osobním vlastnictví o celkové výměře 55m2 v 2NP. Byt je připraven k okamžitému pronájmu. K bytu lze využívat sklep.

 

Interiér tvoří obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnice, předsíň, koupelna, wc, předsíň a spíž. Byt je vybaven (velké úložné prostory), a to i včetně spotřebičů (lednice, pračka, plynový sporák), 2x wafky, plynová karma na ohřev vody, bezpečnostní vstupní dveře, internet 50mpbs.

 

Lokalita s kompletní občanskou vybaveností, v blízkosti multifunkčních center BB Centrum a Brumlovka, s autobusovými spoji ke stanicím metra Budějovická a Kačerov s rychlou dostupností do centra. Před domem snadné parkování.

 

K nájemnému ve výši 15.000,- Kč se platí poplatky ve výši 3.500,- Kč (z toho 2.000,- za vodu, popelnice, úklid v domě, internet a měsíční zálohy na elektřinu a plyn ve výši 1.500,-; další osoba +500,-). První nájemné v hotovosti předem + vratná kauce ve výši jednoho nájemného.

 

 

Realitky Nevolat!

I am offering a bright two-room apartment in private ownership with a total area of 55m2 on the second floor. The apartment is ready for immediate rent.

Interior consists of a living room with kitchen, sleeping room, bathroom and separate toilet. The apartment is equipped (large storage space), even including appliances (fridge, washing machine, gas stove), gas karma for water heating, security entrance door, internet 50mpbs.

Location with complete civic amenities, close to multifunctional centers BB Centrum and Brumlovka, with bus connections to metro stations Budějovická and Kačerov with fast tram access to the center. Easy parking in front of the house.

In addition to the rent of 15.000,- CZK, there are fees of 3.500,- CZK (of which 2000,- for water, garbage, cleaning in the house, internet and monthly advance payments for electricity and gas of 1.500,-). First rent in cash in advance + refundable deposit of one rent.

Real estate agents Do not call!

Property Characteristics

Listing ID496121
Layout2+kk
Available from19/06/2021
OwnershipPersonal
EPCB - Velmi úsporná
Užitná plocha55
Fully furnishedFully furnished
Floor2
Building typeBrick
DesigneStandard

Additional information

Basement: 4 m²
MHD 1 minute on foot

What you will find nearby

Public transportOhradní
🚶 97 m (1 min)
Post officePraha 45
🚶 462 m (6 min)
ShopŽabka
🚶 40 m (0 min)
BankMONETA Money Bank
🚶 765 m (9 min)
RestaurantPohoda
🚶 104 m (1 min)
PharmacyBenu
🚶 725 m (9 min)
SchoolGymnázium Elišky Krásnohorské
🚶 83 m (1 min)
KindergardenMateřská škola Ohradní
🚶 349 m (4 min)
Sports fieldBalance Club Brumlovka
🚘 3,989 m (8 min)
Playground
🚶 528 m (6 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.