Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House for sale 5+kk • 195 m² without real estateJečmínkova, Chropyně - Chropyně, Zlínský Region

Ječmínkova, Chropyně - Chropyně, Zlínský RegionPartially equipped
PriceCZK 2,290,000


Velký rodinný dům s bytem 4+1, nebytovým prostorem pro obchod a služby, s krytým bazénem s protiproudem a se saunou. Součástí domu je garáž pro dva automobily.

V přízemí domu se nacházejí prodejní prostory(prodejna 20,54m2, sklad 18,47m2, technická místnost 5m2) se samostatným vstupem z chodníku a garáž pro dvě auta. Přes garáž je možné projít na dvůr a ke krytému bazénu se solárním ohřevem. U bazénu je postaven krb a vybudována sauna.

Samostatným vchodem po schodech vyjdeme do patra, kde je bytová jednotka, sestávající z obývacího pokoje s krbem a dřevěným obložením stropu, pokojík, ložnice, kuchyň, koupelna s vanou se sprchovacím masážním boxem a WC. Po schodišti se z kuchyně dostaneme do obytného podkroví se samostatnou koupelnou.

Ve všech pokojích je podlahové topení samostatně řízené termostaty v jednotlivých místnostech. Podlahy jsou plovoucí nebo dlažba. Dům je napojen na městskou vodu a kanalizaci.

Výhodou tohoto domu je možnost pronajmout nebytovou jednotku v přízemí. Dům se hodí jako sídlo firmy i pro rodinné bydlení.

Energetický průkaz nebyl vyhotoven, proto uvádím energetickou třídu G.

Property Characteristics

Listing ID495340
Layout5+kk
Floor2
Building typeBrick
Užitná plocha195
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal
RisksPrověřit »

Vybíráte dům?

Make sure you have all the important information!

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.