Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Non-residential property
  • Other

Show all listings

Commercial property to rent • 150 m² bez realitkyRuská, Prague - Vršovice

Ruská, Prague - VršoviceEquipped
Monthly rentCZK 30,000

+ Poplatky za službyCZK 5,000


Velice příjemné rozlehlé prostory vhodný pro Váš klub,spa či služby mnoha druhů,masážní salon,kavárnu apod. Naleznete ho v rezidenční,klidné části Vršovic na okraji Vinohrad na frekventované Ruské ulici. 150 m2 by mělo stačit pro pohodlné zajištění veškerého nutného provozu a dostatečné pohodlí pro klienty i personál. Prostory jsou zařízené, jedině kosmetické úpravy Vás dělí od otevření Vašeho útulného prvotřídního místa kam se každý bude rád vracet, a to co nejčastěji. K prostoru je navíc k dispozici zahrádka s částí dvoru vydlážděnou a připravenou k vybudování příjemného relaxačního posezení.

Very nice spacious fully equipped and prepared basement suitable for your club, spa and services of many kinds, massage salon, café, etc. You can find it in a residential, quiet area on the outskirts of Vršovice vineyards in the Russian frequented street. 150 m2 should be enough to ensure comfortable operation of all necessary and sufficient comfort for clients and staff. The premises are equipped, only cosmetic changes separate you from opening your first-class cozy place where everyone will be happy to return, and as often as possible.The kitchen is equipped,2 bathrooms and toilets,bar and there is also a part of yard available, paved and ready to build a nice relaxing garden.

Property Characteristics

Listing ID49534
LayoutOther
Building typeBrick
Floor space150
Fully furnishedFully furnished

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.