Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 4+kk • 90 m² without real estateChudčická, Brno - Bystrc, Jihomoravský Region

Chudčická, Brno - Bystrc, Jihomoravský RegionEquipped • Lift
Monthly rentCZK 19,500

+ Service chargesCZK 5,500
+ Refundable depositCZK 50,000


Nabízím k pronájmu útulný byt 4 kk v blízkosti brněnské přehrady - vhodný pro rodinu s dětmi. Jedná se o novostavbu cihlového bytu v Brně Bystrci (Kamechy), na ulici Chudčická. Byt o výměře 90 m2 se nachází v 3. NP s prosluněným obývacím pokojem s kuchyňským koutem (25 m2). Ten disponuje krásnou kuchyňskou linkou Koryna vyrobenou na míru s vestavěnými spotřebiči (trouba, mikrovlnná trouba, myčka, sklokeramická varná deska, váha, lednice, systém třídění odpadu), částečně vybavena nádobím. Součástí obývacího pokoje je velká pohovka ve tvaru L, knihovna, konferenční stolek a televizní stolek. Součástí ložnice je manželská postel a komody. Další pokoj je vybaven roztahovací postelí, velkou skříní, komodou. Poslední pokoj je zařízený jako dětský (postel, skříň, psací stůl v růžové barvě, možno dohodnout přelepení). V pokojích krásné záclony a závěsy. Další úložné prostory v předsíni včetně velké šatní skříně. WC vybaveno toaletou a bidetem, koupelna vanou, další toaletou a 2 umyvadly. Možnost ponechat také pračku. Z obývacího pokoje je přístup na slunnou lodžii. Jednotlivé pokoje jsou neprůchozí. Dále je součástí bytu komora, která je přímo na patře vedle vstupních dveří vybavená velkým regálem. Pro nájemce bytu je k dispozici také kolárna/kočárkárna, která se nachází v přízemí domu a je zde dostatek prostoru pro kola i kočárky, dále sušárna. I když se byt nachází v klidné okrajové části Brna, je zde vynikající dostupnost MHD (bus 52, 54, E50, N98, tram.1), která jezdí často a pravidelně dokonce i v nočních hodinách. V blízkosti se nachází veškerá občanská vybavenost (dětská hřiště, MŠ, ZŠ, obchody Albert, Sklizeno, večerka, lékaři, zubaři, kavárna, bar Hájenka a Putyka a Kam jinam - včetně beach volejbalových kurtů). Byt bude volný od 03/2020.

Oproti fotografiím bude byt vymalován bílou barvou.

Kauce 50000.

Náklady:

náklady na vytápění, teplou vodu a jiné je cca 4500 Kč měsíčně - dle dohody na zálohách (v tuto chvíli nastaveny spíše vyšší) plus elektřina. V domě zavedeno UPC.

Property Characteristics

Listing ID495109
Layout4+kk
Available from01/03/2020
Floor3
Building typeBrick
Užitná plocha90
Fully furnishedFully furnished
ConditionNew-build
OwnershipPersonal
AgeUp to 10 years

Additional information

Balcony
Lift

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.