Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 3+kk • 108 m² without real estateU Leskavy, Brno - Starý Lískovec, Jihomoravský Region

Reserved
U Leskavy, Brno - Starý Lískovec, Jihomoravský RegionPartially equipped
PriceCZK 5,550,000


Prodáme krásný slunný a opečovávaný byt na ulici U Leskavy o celkové ploše 108 m čtverečních (včetně balkónu a terasy). Byt je situován do klidové části s výhledem do zeleně, orientace SZ. Byt má terasu přístupnou z kuchyně a balkón přístupný z ložnice. U druhé ložnice je velká šatna. V předsíni je další komora. V koupelně a na WC je podlahové topení. Na chodbě kočárkárna/kolárna. K bytu patří také sklep a garážové stání v podzemní garáži pod restaurací La Patas (takže z garáže hned na pizzu :) Byt je v osobním vlastnictví a bez dluhů.

Občanská vybavenost: dvě minuty od domu je škola, školka a MHD (autobus číslo 69), obchody Albert a Lidl (od prosince 2017), pět minut autobusem je Campus Square, minutu od domu je již zmíněná pizzerie (u ní dětské hřiště pro obyvatele Leskavy). Přes cestu veliký výběh pro psy.

Property Characteristics

Listing ID495038
Layout3+kk
Floor2
Building typeBrick
RisksPrověřit »
Užitná plocha108
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal
EPCC - Úsporná

Additional information

Balcony
Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.