Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 4+1 • 122 m² bez realitkynáměstí 28. října, Brno - Černá Pole, Jihomoravský Region

Reserved
náměstí 28. října, Brno - Černá Pole, Jihomoravský RegionPartially equipped
PriceCZK 5,650,000


Nabídka přímo od VLASTNÍKA!! SPĚCHÁ!! Cena 5 650 000 Kč k jednání, při rychlém jednání jsme ochotni podílet se i na dani z převodu nemovitosti.

Nabízíme velký byt 4+1 ve 3.NP (148,85 m2 zastavěná plocha, 122,79 m2 užitná plocha) v osobním vlastnictví, blízko centra Brna (7 minut chůze přímo do centra). Byt se nachází v historickém domě mezi dvěma krásnými parky (Lužánky a park nám.28.října). Byt má krásné velké stropy 3,5 m (které je možno využít např. pro mezipatro), dále pak původní dřevěné dveře a dvojokna.

Bytem vede krásná dlouhá chodba do obývacího pokoje. Obývací pokoj č. 9.08 (27,26 m2), pokoj č. 9.07 (19,06 m2) a pokoj č. 9.09 (16,89 m2) jsou orientovány jižně, není tu tedy nouze o světlo (okna směrem do parku). Zbylé pokoje jsou orientovány opačným směrem (sever) a to do dvora. Součástí bytu je jedna větší komora o rozloze 6,67 m2 a jedna menší komora o rozloze 1,1 m2, dříve používána jako spíž.

Koupelna je průchozí do jednoho z pokojů. Součástí koupelny je jak sprchový kout, tak i vana.

Vytápění zajištěno vlastním/lokálním plynovým kotlem.

V příštím roce plánována rekonstrukce budovy (nová okna, oprava společných prostor, nové stupačky, výtah). Bude se brát úvěr na družstvo (již schválen). Nyní se platí družstvu 3600 Kč/měs. do fondu oprav. Úvěr, který se bude brát, se bude platit právě z fondu oprav (tedy nebude zde žádné navýšení plateb, pouze těch 3600 Kč/měs.)

Občanská vybavenost: V blízkosti bytu (cca 500 m) mateřská škola, škola (200m) a menší potraviny(200m), velké obchodní centrum (1,5km). Dále pak již zmiňovaný Lužánecký park a park nám. 28.října. Kousek leží i obchodní centrum IBC.

Kultura: V pěší vzdálenosti pár minut je městské divadlo, restaurace, úniková hra „Exit Game“ i sportovní vyžití v Lužáneckém parku (tenisové, volejbalové kurty)

V uvedené ceně je i podíl na společných nebytových prostorech a sklepní kóje cca 3 m2.

Stejně tak právní služby spojené s převodem nemovitosti (včetně advokátní úschovy)

Property Characteristics

Listing ID494922
Layout4+1
Floor3
Building typeBrick
RizikaPrověřit »
Floor space122
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal
EPCG

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.