Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 1 bedroom • 35 m² without real estateZelená, Prague - Bubeneč

Zelená, Prague - BubenečPublic transport less than a minute of walking • Partially equipped • Lift
Monthly rentCZK 12,800

+ Service chargesCZK 3,500
+ Refundable depositCZK 12,800


Pracujete a sháníte místo pro svůj odpočinek po náročném dni? Jste student/ka co chce s partnerkou/partnerem do vlastního bydlení, ale už máte velké nároky a jasnou představu o svém bydlení?

Tak to mám byt přesně pro Vás!

Skvělá lokalita a umístění bytu v centru Prahy 6, kde v okolí je vše, co potřebujete, dělá z tohoto bytu jedinečnou a úžasnou nabídku právě pro Vás.

Najdete zde Obchody (Kaufland, Billa, Coop, večerky) ale i malé obchůdky, kde prodávají od lokálních farmářů masa, ovoce a zeleninu, zákusky, kávy atd., hromadná doprava (u domu tram/bus stop Zelená, 2 zastávky na Dejvickou/Vítězné nám. (pěšky 10min), hospody (U Topolů, U Pětníka. atd.), bary, vinárny, ČVUT, technická knihovna, doktory, sportoviště, a mnoho dalšího, prostě vše na co si vzpomenete!

Jedná se o byt o výměře ca.35m2 - sestává ze vstupní chodby, která je oddělena od kuchyně designovým LED páskem v podlaze. Kuchyně je vybavena myčkou, indukční deskou, elektrickou troubou, digestoří a velkou vestavěnou lednicí a dostatkem úložmého prostoru pro potraviny i nádobí. Odtud je vstup do koupelny vybevené vanou s termoregulační hlavicí a možností deště, dále pračkou a sušičkou a oddělenou toaletou. (Jsou zakoupeny pojezdové dveře, ale neměli jsme potřebu je instalovat, ale možnost zde je :)). Obývací místnost je vybavena vyvýšeným spaním, obývací sedačkou a jídelním stolem. Nyní zde žiji sama se synem, proto je byt tomu přizpůsoben, ale je hlavně určen 1 až 2 lidem, ideal páru. Místo je to klidné, jsou zde skvělí a tiší sousedé, o dům je krásně postaráno.

Cena je uvedena včetně poplatků zda elektřinu a internet, ale to bude přepsáno na nového nájemce. Prohlídky dle telefonické domluvy kdykoli.

RK nevolat.

Nájem je možný od 1.6.2020

Těšíme se na Vás.

Are you worker and search some place for "sleeping"? Are you a student, who want your own apartment? So we have a place just for you! Our flat has really good location in the middle of the Prague 6, where you find everything what you need! Shops, bars, restaurants, doctors etc. just everything what you need for lucky life :) Flat has 33qm . entrance, kitchen corner, WC, bathroom and big living room. Rent is from 1.12.2017

Property Characteristics

Listing ID494873
Layout1 bedroom
Available from01/06/2020
Floor2
Building typeBrick
Užitná plocha35
Fully furnishedPartly
ConditionVery good
OwnershipPersonal
EPCC - Úsporná

Additional information

Balcony
MHD 0 minutes on foot
Lift

What you will find nearby

Public transportZelená
🚶 28 m (0 min)
Post officePraha 6
🚘 1,286 m (4 min)
ShopDejvické pekařství
🚶 104 m (1 min)
BankKomerční banka
🚶 421 m (5 min)
RestaurantU Topolů
🚶 70 m (1 min)
Pharmacy
🚶 280 m (3 min)
SchoolZákladní škola Náměstí Interbrigády
🚶 163 m (2 min)
Kindergarden
🚶 415 m (5 min)
Sports fieldÚstav tělesné výchovy a sportu Českého vysokého učení technického
🚶 710 m (9 min)
Playground
🚶 166 m (2 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.