Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • Small studio

Show all listings

Flat to rent Small studio • 25 m² bez realitkytřída Generála Píky, Brno - Černá Pole, Jihomoravský Region

třída Generála Píky, Brno - Černá Pole, Jihomoravský RegionEquipped
Monthly rentCZK 9,000

+ Vratná kauceCZK 9,000


Kompletně vybavená garsonka v Černých polích v bytovém domě na ulici Třída generála Píky 9. Zastávka tramvaje 9 a 11 Fügnerova, 10 minut z centra města. Vedle Mendelovy univerzity a fitness clubu Zone4You. 2. patro s výtahem, sklepní kóje, velikost bytu 25 m2, východní orientace. Dostatek úložných ploch, koupelna s pračkou Candy, komplet vybavená kuchyňská linka, vařič, mikrovlnka, konvice, lednice s mrazákem, kuchyňské vybavení. Postel menší dvoulůžko 120x200 cm. Jídelní stůl, židle, psací stůl. Rychlý internet. Kabelová televize. Více informací o domě zde : http://blog.tgp9.net/ Ideální bydlení pro pár. Kauce jedna měsíční platba -9000,- Kč. Přímo od majitele bez provize realitek.

Compleately equipped studio in the second floor of the house next to Mendels university and fitness club Zone4You. On the tram line nr. 9 and 11, 10 minutes ride from the center of the town. Fast internet, cable TV. Suitable for an individul or a pair. No provisions to third parties, depostit one monthly payment. Directly from the owner.

Property Characteristics

Listing ID494727
LayoutSmall studio
Floor2
Building typePrefab concrete
Floor space25
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.