Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 3+1 • 86 m² without real estateK Prelátům, Prague - Přední Kopanina

K Prelátům, Prague - Přední KopaninaEquipped
Monthly rentCZK 17,000

+ Service chargesCZK 4,000
+ Refundable depositCZK 26,000


Dear all, looking for new tenants in a flat in a villa house in Predni Kopanina. 2 bedrooms, 1 living room 1 kitchen. 8 mins from Borislavka by public transport, 5 mins from airport.

Fully furnished, fast internet. Foreigners are welcome.

Cheers

Byt k pronájmu v rodinném domě, v Praze 6 - Přední kopanina. 3+1 s terasou. Po kompletní rekonstrukci. Se zahradou. Zařízeno (eventuelně možno i bez zařízení), vysokorychlostní internet 50Mbit/s, 2.-3. nadzemní podlaží. V domě prádelna, rychlý internet. MHD Bořislavka, Dejvická 10-12min 2-5*hod, letiště 3min. S výhledem do zeleného údolí, možnost cyklistiky, běhání, bv místě dvě restaurace a obchod, MHD 3x za hodinu, 8min na Bořislavku a Dejvickou. Aktuální stav: V master ložnici dvoulůžko a dvě jednolůžka v druhé ložnici (či dětském pokoji, pracovně). K bytu náleží velká šatna/úložný prostor, zahrada s grillem, nájemníkům k dispozici. Kontakty 605246425 Z. Beňová, zu.benova@gmail.com, 603471999Ladislav Píša, piště či volejte pro termín prohlídky, volné, k nastěhování ihned po podpisu smlouvy.

Možno i krátkodobě (méně než tři měsíce, za cenu dlouhodobého pronájmu plus 3tis/měsíc)

Vazení zájemci, poslete prosím zavolejte, sms, nebo pošlete své telefoní číslo s termíny možných prohlídek. Děkuji vám - we speak spanish, english, russian, etc

Property Characteristics

Listing ID494096
Layout3+1
Floor2
Building typeBrick
Užitná plocha86
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal
EPCC - Úsporná

Additional information

Front garden 20 m²

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.