Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Recreational property for sale 4+1 • 100 m² without real estateŠebířov - Šebířov, Jihočeský Region

Šebířov - Šebířov, Jihočeský RegionEquipped
PriceCZK 1,480,000


Nabízíme k prodeji chatu o podlahové ploše 100m2.Chata se nachází u obce Skrýšov, mezi obcemi Mladá Vožice a Kamberk, v malé chatové oblasti Pod Horami, v žádaném kraji Podblanicka.

Chata je na klidném místě na okraji rozsáhlého lesa. Vlastní pozemek o výměře 511m2 je na konci příjezdové cesty a poskytuje absolutní soukromí. NUTNO VIDĚT.

Chata je částečně podsklepená, vstup je přes zastřešenou terasu s posezením. Součástí terasy je krb s udírnou obložený „ bílým kamenem “. V přízemí objektu je WC, malá koupelna, obývací pokoj s krbovými kamny a balkónem, prostorná kuchyň s jídelnou a vstupem na terasu. V podkroví jsou dva částečně od sebe oddělené pokoje s balkónem.

Pitná voda z vlastní studny, elektřina 220V/380V, žumpa. Vytápění krbem s krbovou vložkou + rozvod vzduchovým průduchem do podkroví. Nemovitost prodáváme s veškerým vybavením. Na pozemku dřevěný zahradní domek. Možnost koupání v nedalekém kamberském rybníku. Vzdálenost od Prahy 80km, Tábor 25km.

Property Characteristics

Listing ID493621
Layout4+1
OwnershipPersonal
Užitná plocha100
Fully furnishedFully furnished
Building typeOther

Additional information

Balcony
Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.