Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Plot for sale • 1425 m² without real estateVelké Karlovice - Velké Karlovice, Zlínský Region

Velké Karlovice - Velké Karlovice, Zlínský Region
PriceCZK 2,850,000


Predám stavebný pozemok vo Veľkých Karloviciach (v okrese Vsetín), časť Soláň. Pozemok má výmeru 1425 m2. Na pozemok je v 6/2017 vydané územné rozhodnutie na výstavbu rodinného domu s príslušenstvom. Pozemok je slnečný a vedie na neho bezproblémový prístup po asfaltovej ceste. El. prípojka je na hranici pozemku. Vodu je možné riešiť vŕtanou studňou, kanalizáciu žumpou. Jedná sa o posledný stavebný pozemok na Soláni.

V blízkosti pozemku sa nachádza lyžiarsky vlek, horský hotel Soláň a pod. Z pozemku je krásny výhľad na okolie. Ideálny je pre výstavbu rodinného domu, chaty či menšieho penziónu. Obec Velké Karlovice je v CHKO Beskydy a je obľúbená ako v lete tak aj v zime. Nachádza sa tu viacero lyžiarsky areálov (Lyžařský areál Razula a Ski areál Kyčerka a pod). Rovnako je tu množstvo bežeckých a turistických tratí s rôznymi stupňami obťažnosti. Tiež je tu bike park a viacero valaských atrakcií. Cena dohodou. RK nevolať.

Property Characteristics

Listing ID493165
OwnershipPersonal
Plocha 1,425

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.