Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 2 bedroom • 56 m² bez realitkynáměstí Míru, Velké Opatovice - Velké Opatovice, Jihomoravský Region

náměstí Míru, Velké Opatovice - Velké Opatovice, Jihomoravský RegionPartially equipped
PriceCZK 820,000


Byt 2+1 56m2 Velké Opatovice prodej bez realitky- Nabídka

V klidné části Velkých Opatovic nabízím družstevní byt se splacenou anuitou o velikosti 2+1 s lodžií, šatnou a sklepní kójí. Nachází se v 1NP z celkových 4NP. Byt má zděné jádro, plastová okna a prošel celkovou modernizací. Pokoje jsou prostorné, čisté a světlé. V kuchyni je nová kuchyňská linka, která je zahrnuta v kupní ceně. V bytě je i prostorná šatna s policemi. Lodžie má cca 5m2 a je vhodná ke klidnému posezení. Dům má nové stoupačky, zateplené stropy ve společných prostorách suterénu, nové vstupní dveře,plastová okna na chodbě a dveře apod. Náklady na bydlení jsou nízké.U družstevního bytu se neplatí daň z prodeje.Jen se platí členský poplatek družstvu.Smlouvu u právníka platí kupující.Byt lze převést do osobního vlastnictví. PRODEJ BEZ R.K .REALITKY NEVOLEJTE !!!Byt k nastěhovaní od konce ledna.2018 .KONTAKT 739 211 249

Velké Opatovice jsou krásné městečko najdete zde Moravské kartografické centrum v krásném zámeckém parku,kde se konají různé společenské akce.To to město opravdu nespí,stále se zde něco zajímavého děje.Máme zde koupaliště s tobogánem,kino,2.mateřské školky,velkou krásnou školu s vnitřním bazénem.Městečko obklopují lesy.Máme zde několik obchodů s potravinami,drogérii,papírnictví,oděvy a jiné.Nekuřáckou jídelnu,restaurace,cukrárnu.Lékaři,zahradní spolek a spolek turistů,pro děti kroužky,knihovna.Zdravotní středisko.Do Boskovic se dostanete autobusem ale i vláčkem,vzdálenost města je 17,8 km.Autobusem je to do Letovic 14.km.a do Jevíčka to jsou 4.km.

Property Characteristics

Listing ID493079
Layout2 bedroom
Floor1
Building typePrefab concrete
Floor space56
Fully furnishedPartly
OwnershipCooperative

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.