Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • House
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Show all listings

House for sale 5+kk • 105 m² bez realitkyU Lípy, Drahelčice - Drahelčice, Středočeský Region

U Lípy, Drahelčice - Drahelčice, Středočeský RegionEquipped
PriceCZK 6,300,000


Prodej částečně vybavené novostavy řadového rodinného domu (2011) s dispozicí 5kk v klidné lokalitě obce Drahelčice. Jedná se o nízkoenergetický třípodlažní řadový dům včetně půdního prostoru s orientací východ/západ. Dům má solární kolektory pro ohřev vody, úsporné elektrické vytápění, elektronické venkovní rolety, vnitřní žaluzie, okenní sítě proti hmyzu, venkovní komín s pískovcovými krbovými kamny, internetové připojení optickým kabelem, elektronické zabezpečení. V přízemí se nachází předsíň, pokoj, koupelna se sprchovým koutem a toaletou a velký obývací pokoj s kuchyňským koutem a vstupem na terasu a zahradu. V druhém podlaží se nachází tři samostatné ložnice, prostorná koupelna s rohovou vanou a toaletou. Ve třetím podlaží je půda s technickým zázemím a úložnými prostory. Výměra parcely je 280 m2, podlahová plocha domu je 105 m2, plocha půdy 32 m2. Před domem je parkovací stání min. pro 2 auta.

Velká terasa 40m2 s novým altánem navazuje na zahradu se vzrostlou zelení a zahrandním domem s pergolou. Vrátka ze zahrady.

V dynamicky rostoucí obci je zrekonstruovaná tělocvična, 4 dětské hřiště, 2 hospody, fotbalové hřiště, místní spolky, časté kulturní akce. V centru obce se připravuje výstavba školky, základní školy a kulturního a společenského zázemí. Veškerá občanská vybavenost v sousední Rudné nebo na Zličíně. Výborné dopravní spojení autem a MHD - dojezd autem na metro Zličín do 10 min.

REALITNI KANCELARE POUZE S KONKRETNIM ZAJEMCEM!

Property Characteristics

Listing ID493050
Layout5+kk
Floor3
Building typeNízkoenergetická
RizikaPrověřit »
Floor space105
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal
EPCB

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Additional information

Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.