Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House for sale 5+1 • 3541 m² without real estateValeč - Valeč v Čechách, Karlovarský Region

Valeč - Valeč v Čechách, Karlovarský RegionPartially equipped
PriceCZK 1,290,000


Popis nemovitosti

Přímý majitel Vám nabízí 3 podlažní rodinný dům nebo chalupu se současnou dispozicí 5+1 v krásné lokalitě blízko Karlových Varů na rozlehlém pozemku o výměře 3541m2.

Pozemek je ideální jak pro chov hospodářských zvířat, tak pro rekreaci v sadu. Zastavěná plocha a nádvoří činí 224m2. Třípodlažní dům stojí ve svahu a je celoročně obyvatelný. Pozemek s domem je poslední v ulici na konci obce.

Dům skýtá obrovské prostory:

Suterén - přístupný jen ze zahrady, zde je kotelna a 3 místnosti - dílny

1.NP se vstupem z ulice - předsíň, velká koupelna s vanou a sprchou, 2 WC z toho jedno bezbarierové, kuchyň a dvě obytné místnosti

2.NP - vstupní hala, 3 ložnice a výstup na zastřešenou terasu s výhledem na zámek a Doupovské hory

Ústřední vytápění zajišťuje kombinovaný elektrokotel s možností použití tuhých paliv. Dům je připojen ke kanalizaci a místnímu vodovodu. Užitkovou vodu pro zahradu zajišťuje potok protékající na pozemku.

V obci se nachází vyhledávaná turistická atrakce - Zámek Valeč v Čechách. Barokní městečko Valeč (zal. 1358) nabízí kompletní infrastrukturu: škola, školka, pošta, obecní úřad, obchod se smíšeným zbožím, kavárna, restaurace-vinárna, ordinace praktických lékařů, muzeum, zámek, letohrádek, barokní památky: kostely, fara, kopie soch Matyáše Brauna

Property Characteristics

Listing ID492972
Layout5+1
Floor3
Building typeBrick
RisksPrověřit »
Užitná plocha3,541
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal
EPCG - Mimořádně nehospodárná

Additional information

Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.