Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Flat to rent 1 bedroom • 40 m² without real estateBoženy Němcové, Brno - Královo Pole, Jihomoravský Region

Reserved
Boženy Němcové, Brno - Královo Pole, Jihomoravský RegionPublic transport 2 minutes of walking • Partially equipped • Balcony 5 m²
Monthly rentCZK 13,000

+ Utility chargesCZK 3,700
+ Refundable depositCZK 26,000


K dlouhodobému pronájmu nabízíme byt 1+1 o velikosti 40m2 v cihlovém domě v klidné lokalitě převážně rodinných domů v Brně Králově poli. Byt se nachází v prvním patře čtyřpatrového cihlového domu bez výtahu. Má příjemně velký balkon/lodžii, do které není vidět. Je situován na dvě strany, má krásný výhled na minipark před domem.

Byt je částečně vybaven. Velkou výhodou bytu je klid a dokonalé využití úložných prostor. V obývací části je rozkládací pohovka, kde se pohodlně vyspí dva lidé, velká skříň na šaty a malá na blízké věci a dost poliček včetně uzavíratelných, konferenční stolek, křesílko. Na zemi jsou pravé dřevěné parkety. Na zemi ostatních částí bytu je dlažba. V kuchyni je kuchyňská linka s plynovým sporákem, plynovou troubou a pračkou. Volně stojí velká lednice s mrazákem, velký stůl, židle, mikrovlnka a kvalitní přístroj na překapávanou kávu. Je zde i spíž. Z nádobí jen několik hrnečků a sklenic. Není k dispozici kuchyňské nádobí. V předsíni je skříň na boty a kabáty s věšákem a dvěma velkými zrcadly. Z předsíně je vchod do prostorné šatny, na WC a zvlášť do koupelny se zrcadlovou skříňkou a ještě do komůrky s policemi.

Ulice je v blízkosti MHD Semilasso (cca 4min) a Královopolského nádraží. Cesta do centra cca 10min. Zhruba 13min chůze je na zastávku tramvaje Červinkova. Čili ideální poloha blízko dopravního uzlu MHD, Technologického parku, VUT a IBM/Kyndryl. Veškerá občanská vybavenost do pár minut chůze. Cca 5min chůze je obchodní dům Lidl na jednu stranu a cca 5min chůze na druhou stranu OD Billa. Na Semilassu je k dispozici ještě OD Albert. Kousek je hala Vodova, několik dětských hřišť, školek. Nedaleko i příjemné restaurace. Byt se nachází kousek od Medláneckého letiště, takže krásný vstup k přírodě pro ty, co mají rádi různorodé sportovní vyžití.

Internetové připojení je dostupné od společnosti UPC.

Kauce činí dva nájmy.

Byt je volný od 01.03.2024

Property Characteristics

Listing ID492219
Layout1 bedroom
Available from01/03/2024
OwnershipPersonal
Age10 to 30 years
DesigneStandard
Užitná plocha40
Fully furnishedPartly
Floor1
Building typeBrick
HeatingCentral

Additional information

Balcony: 5 m²
MHD 3 minutes on foot

What you will find nearby

Public transport
🚶 248 m (3 min)
Post officeČeská pošta - Brno 12
🚶 769 m (9 min)
ShopLidl
🚶 265 m (3 min)
BankKomerční banka
🚶 787 m (9 min)
RestaurantBAR & RESTAURANT BAVORSKÁ
🚶 162 m (2 min)
PharmacyLékárna U Zlaté husy
🚶 331 m (4 min)
SchoolZákladní škola Herčíkova
🚶 674 m (8 min)
KindergardenMateřská škola Bulharská
🚶 256 m (3 min)
Sports fieldMěstská hala Vodova
🚶 535 m (6 min)
Playground
🚶 291 m (3 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.