Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Show all listings

Flat to rent 3+kk • 82 m² bez realitkyMezi Vodami, Prague - Modřany

Mezi Vodami, Prague - ModřanyPartially equipped
Monthly rentCZK 25,000

+ Poplatky za službyCZK 3,500
+ Vratná kauceCZK 50,000


Nový nadstandardní byt 3+kk v novostavbě developerského projektu Hodkovičky Green s vlastní předzahrádkou, privátním vchodem, garážovým stáním a sklepem.

Nabízíme k dlouhodobému pronájmu od konce října 2017 zcela nový, nadstandardní byt 3+kk s vlastní předzahrádkou o velikosti 130 m2, parkovacím stáním a sklepem ve čtyřpodlažní novostavbě na Praze 4 v Hodkovičkách vedle golfového hřiště, žádané bruslařské dráhy a cyklostezky, která vede z centra (Mánes) po okraji Vltavy přes Zbraslav až do Vraného nad Vltavou. Byt nabízí malebné bydlení v přírodě a soukromí. Zastávka tramvaje a autobusu je cca 5 min chůze od domu a 15-20 min do centra Prahy.

Obývací pokoj je propojen s moderní kuchyní. Obývací pokoj ústí v celoprosklenou lodžii, která je zvenku otevírací. V zimě může lodžie sloužit jako zimní zahrada. Obě dvě ložnice mají možnost východu na předzahrádku. Byt má vlastní oddělené zádveří, které navazuje na chodbu. Chodba posléze ústí do jednotlivých místností.

Všechna okna jsou vybavena elektronickými roletami.

Property Characteristics

Listing ID491514
Layout3+kk
Floor1
Building typeBrick
Floor space82
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal
EPCA

Additional information

Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.